Kaljakuppiloiden tilalle hyödyllisiä palveluita

Alueen säännöt
Maunulan sivut: maunula.net
Huolestuttaa
Viestit: 1
Liittynyt: 09.01.2018, 20:40

Kaljakuppiloiden tilalle hyödyllisiä palveluita

Viesti Kirjoittaja Huolestuttaa » 09.01.2018, 20:58

Tietääkö kukaan, mitä Maunulan vanhan puretun ostarin paikalle rakennettavien talojen liiketiloihin tulee?

Mietin vaan, että eivät vaan vanhan ostarin kaljakuppilat siirtyisi niihin tiloihin. Vanhalla ostarilla notkunut porukka aiheutti häiriötä ja turvattomuuden tunnetta ympäristössä. Olisi ikävää, jos kaljakuppilat asiakkaineen päästettäisiin uusin tiloihin jatkamaan entistä meininkiä.

Olisi mukavaa, jos tiloihin saataisiin esimerkiksi R-Kioski, joka tällä hetkellä puuttuu Maunulasta. Tai muita hyödyllisiä palveluita, kuten kuntosali, parturi-kampaamo yms. Nämä vaikuttaisivat Maunulan imagoon positiivisesti!

Mitä mieltä olette, maunulalaiset? :)

Hannukalervo
Viestit: 3
Liittynyt: 10.09.2017, 11:12

Re: Kaljakuppiloiden tilalle hyödyllisiä palveluita

Viesti Kirjoittaja Hannukalervo » 11.01.2018, 12:11

Otin selvää asiasta kaupungin ko. kiinteistöjä vastaavalta virkamieheltä. Liiketiloista on tullut kyselyjä, mutta vuokrasopimuksia ei ole vielä tehty. Tehtäneen kesän 2018 jälkeen. Yksi tila on n. 100 neliön kokoinen, siihen mahtunee esim. ravintola tai kahvila virkamiehen mukaan.

Olen eri mieltä nimimerkin "huolestuttaa" kanssa vanhalla ostarilla notkuneen porukan imagosta. Asun vieressä, olen seurannut vanhan ostarin toimintaa, istunut jopa Bartsin terassilla. Osa eläkeläisiä, osa juoppoja tai molempia. Eivät huutele ohikulkijoille, eivät aiheuttaneet häiriötä, eivät mölynneet, eivät aiheuttaneet turvattomuuden tunnetta. Vakioporukka on siirtynyt Janin sporttibaariin, eivätkä sielläkään aiheuta häiriöitä.

Maunula on kohtuullisen rauhallinen ja mukava paikka asua.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa