tulppis
400 punaista tulppaania, 400 keltaista narsissia, 400 valkoista narsissia, 200 lilaa laukkaa ja 200 helmihyasinttia. Tule tekemään historiaa ja osallistu Pihlajamäen ensimmäisiin kukkasipulien istutustalkoisiin.

fesekuvaLauantaina 5.9. Pihlajamäki on taas kerran yksi iso happening: on luomutori, tanssit, bändejä, teatteria, katuruokaa, parkouria, näköaloja, katukorista, kahviloita, retkiä, kirjoja, pomppuja, synttäreitä, leirinuotio, käsitöitä, kirpputoreja,… Tulosta tästä ohjelma mukaan> Tervetuloa! #welovepihlis

paita

Jihuu! Pihlajamäkisen graafikon Sanna Silvia Ijäksen suunnittelema uusi Pihlajamäki-tunnus komeilee nyt myös t-paidassa. Tyylikkäitä t-paitoja voi ostaa Pihliksen tapahtumista sekä ostarin Pallopää-kampaamosta (S-markettia vastapäätä, avoinna ti-pe klo 10-18, la klo 9-15) käteisellä. Ja paitahan maksaa vain 15 euroa.

Jos et pääse Pihlikseen ostoksille, niin laita sähköpostia Pihlajamäki-seuran puheenjohtajalle Ulla Arttelle ja sopikaa joku kätsy tapa: ulla.artte(a)teleprikaati.fi

Kuva ROBBIEHILLSkotti Robbie Hill on nuoresta iästään huolimatta blueskonkari. Suomesta on tullut hänen uusi kotimaansa kiitos bluesin. Sille on myös Pihlajamäki omistautunut.

Pihlajamäki tarjoaa ihmisen kokoisen bluesfestarin koko Helsingille 6.6.2015

Pihlajamäen kahdeksas blues- ja rytmimusiikin festivaali Pihlajamäki goes Blues kokoaa vuoden tauon jälkeen maan parhaita esiintyjiä keskelle suojeltua lähiötä. Hyväksi havaittu sapluuna on entisensä: maksuttomuus, päihteettömyys ja laadukkuus.

talkoot
Yhteisöllisyys elää ja voi hyvin Pihlajamäessä sekä talkoissa, kylätapahtumissa, pihoissa, festareissa että Facebookissa. Pihlajamäki-aiheisia Facebook-ryhmiä on useita, tässä muutama vinkki ja ryhmien omia kuvauksia itsestään.

kassitPihlajamäki-seura järjestää vuonna 2015 kaksi isoa tapahtumaa: We love Pihlis -kyläfestarin lauantaina 5.9. ja koko pääkaupunkiseudun asukkaille suunnatun Pihlajamäki goes Blues -musafestarin lauantaina 6.6.

kaava alueHelsingin 2050 yleiskaavan luonnoksessa esitetään, että Pihlajamäessä sijaitseva Aarnikanmäen alue lähiympäristöineen osoitetaan asuinrakentamsielle.

Pihlajamäki-seuran mielestä sekä Aarnikanmäki että sen pohjoispuolella oleva lehtometsä on säilytettävä rakentamattomina. Alue on sekä luonto- että historiallisilta arvoiltaan poikkeuksellisen arvokas. Lisäksi se on erittäin tärkeä paikallinen virkistys- ja viherreitti.
Lue Pihlajamäki-seuran koko lausunto >

Pihlajamäen Rapakiventien varrelta poistetaan puita helmikuun aikana. Hoitotoimet tehdään Pihlajamäen aluesuunnitelman mukaisesti. Rapakiventien varrella rinteessä kasvaa komeita vanhoja mäntyjä, ja ne tuodaan nyt esiin. 

koulu50v

Pihlajamäen ala-aste täyttää 50 vuotta ensi vuonna. Siksi keväällä on isot juhlat! Nyt koulu etsii entisiä oppilaita tai muuten vaan koulun historiaa tuntevia, jotka osaavat kertoa isoja tai pieniä tarinoita menneistä.

Alakategoriat

Kaupunginosaan liittyviä uutisia.