MAATILATORIPihliksen kyläjuhlan (la 3.9.) kestohitti on Maatilatori, jonka ennakkomyynti on avoinna 29.8. asti. Tänä vuonna sekä torilla että ennakomyynnissä on paljon uusia tuotteita. Siispä klikkaa itsesi herkkujen äärelle tästä linkistä: https://www.facebook.com/events/942545399187999/

Helsingin Lastenliiton järjestämät taide- ja jumppakerhot alkavat taas Pihlajamäen nuorisotalon tiloissa viikolla 35. Kerhoissa tutustutaan taiteen- ja liikunnan maailmaan mukavan tekemisen ja yhdessä oppimisen kautta - ilman suorituspaineita tai liikoja tulostavoitteita.

Helsinkiläinen Sixties yhtye The Rollers esittää rullaavaa nostalgista 60-luvun rautalankaa ja 50-60-lukujen Rock'n'Rollia! Keikka Bar U2:ssa, Meripihkatie 1, lauantaina 20.8.2016 klo 23-01.

kansikuvakyläjuhlaKalenterit esiin: lauantaina 3.9. koko Pihlajamäki on taas yksi iso happening aamusta iltaan! On luomutori, bändejä, katuruokaa, laamoja, toritanssit, pihatapahtumia, näköaloja, kahviloita, graffaa, leirinuotio, käsitöitä, kirpputoreja,... Liity kyläjuhlan Facebook-tapahtumaan, ja olet kartalla ihan koko ajan.

Viikin kirjasto on avoinna kesällä maanantaista torstaihin klo 9 - 20 ja perjantaisin klo 9 - 18.

riesapelleHelsinki-päivää juhlistetaan Leikkipuisto Maasälvässä jo perjantaina 10.6. klo 14–16. Pihlajamäki-seuran ja leikkipuiston yhteisessä tapahtumassa vierailee tänä vuonna Riesa-Pelle, joka pelleilyn lisäksi taikatemppuilee, jonglööraa ja pyöräilee yksipyöräisellä.
Puolen tunnin esitys alkaa klo 14, ja sen jälkeen pelle vääntelee lapsille ilmapalloista hauskoja eläinhahmoja. Vapaa pääsy, kaikki mukaan!

 

kansiPihlajamäen omalla lehdellä on uusi nimi, sisältöä ja ilmettä on uudistettu ja toimitus vaihtunut. Ensimmäisessä numerossa ollaan paljon lasten Pihliksessä, haastatellaan koiria(!), esitellään Pihliksen tyyppejä, kuullaan juttuja kouluilta ja patikoidaan Roihikseen. Lehdessä on myös kuva-arvoitus, ja onhan siellä paljon muutakin.

siivoustalkootOlipa onnistuneet siivoustalkoot 10.5. Minne vain katseensa käänsi, siellä jo siivousjoukot hyöri. Tikkumiehen kirjanpidon luotettavuus katosi jossain vaiheessa, mutta kymmenittäin oli mukana talkoolaisia. Ja lapsia oli mukana tosi paljon - meillä on edessä loistava tulevaisuus! Kyllä kuulkaa Pihliksessä osataan.

markkinakuvaPihlajamarkkinat palaa evakkovuoden jälkeen Viikistä kotiin Pihliksen ostarin ympäristöön kello 10-15. Mutta lavaohjelma jatkaa matkusteluaan ympäri maailmaa: Intiasta Irlantiin ja Länsi-Afrikasta Italiaan. Tänä vuonna lavalla nähdään Bollywood-tanssia ja kuulla afrikkalaisia rytmejä ja vakiovierasta Punanokka The trioa. Pihlajamarkkinat järjestää Lions Club Pihlajamäki. 

Kansanedustaja Nasima Razmyar vierailee Pihlajamäessä maanantaina 2.5. Nasima on tavattavissa kello 17-19 Bar & Saloon Rallissa Meripihkatiellä. 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan politiikan ajankohtaisista asioista ja kysymään Nasimalta kansanedustajan työstä.

Tilaisuus on kaikille avoin. 20 ensimmäiselle tarjotaan simat ja munkit. 

Alakategoriat

Kaupunginosaan liittyviä uutisia.