Hei siistii! Pihlajamäen siivoustalkoot lauantaina 3.5.

SiivoustalkootPihlis on siisti, kun se taas talkoillaan vapun jäljiltä kesäkuntoon. Tänä vuonna siivoustalkoot järjestetään lauantaina 3.5. kello 11-15. Talkoiden hermokeskus on tuttuun tapaan nuorisotalo (Moreenitie 2), josta saa mm. jätesäkkejä ja roskapihtejä, ja jonne kerätyt roinat voi roudata. Tarjolla kahvia ja mehua, olkaapa hyvä.

Lue lisää...

Fillarin keväthoitopäivä Nutan pihassa 22.4.

Jos oman fillarin tuunaus ajokuntoon ei vielä suju silmät kiinni, niin kannattaa mennä oppiin ja virittää menopeli kesäkuntoon. Vie siis fillarisi nuorisotalon pihaan tiistaina 22.4. kello 11-15, ja saat lähiöaseman porukoilta ohjeet perusasioista. Työkaluja ja -materiaaleja voit lainata paikan päällä. 

Palmumarkkinat Pihlajiston ala-asteella 13.4.

Pihlajiston ala-asteen vanhempaintoimikunta järjestää perinteikkäät Palmumarkkinat taas sunnuntaina 13. huhtikuuta klo 11-14. Ohjelmassa on kirpputori, hevosajelua, halikoiria, kahvila&grilli, polkupyörien keväthuoltopiste, onnenpyörä ja herkkukoriarvonta sekä paljon muuta.

Lue lisää...

Leikkipuisto Salpausselkä peruskorjataan syksyllä 2014

Helsingin kaupunki kunnostaa leikkipuisto Salpausselän.  Leikkipuiston peruskorjauksen tavoitteena on parantaa alueen toimivuutta ja viihtyvyyttä mm. leikki- ja pelialueita uudelleen järjestelemällä ja rajaamalla. Koko leikkipuiston alue peruskorjataan.

Lue lisää...

Lastenjuhlat Pihlajistossa su 6.4.

Sunnuntaina 6.4. Pihlajiston kerhohuoneella kello 13-16 on lasten juhlapäivä. Ohjelmassa
13.00 lasten omia esityksiä
14.00 Klovni Sebastian
15.00 Maddaleena
+ kasvomaalausta + askartelua + ongintaa

Lue lisää...

Kirppis kerhotilassa 29.3.

Lauantaina 29.3. klo 10-15 lastenvaatteiden ja tarvikkeiden kirppis Liusketie 9:n kerhotilassa, E-rappu. Tervetuloa!

Kutsu Pihlajamäki-seuran kevätkokoukseen 26.3.

Pihlajamäki-seuran kevätkokous
Aika: keskiviikko 26.3.2014 klo 18.00
Paikka: Pihlajamäen lähiöasema

Lue lisää...

Romut pois! Keräysauto Pihliksen ostarilla 8.5.

Vanhoja maalipurkkeja? Auton akkuja? Vanha televisio ja lasten naurama tietsikka? HSY:n jäteauto kaartaa Pihliksen ostarille torstai 8.5. kello 17-17.30, ja vie maksutta pois ongelmalliset nyyttisi.

Lue lisää...

Tutustu asukastiloihin


Tutusmiskäyntejä Helsingin kaupunin ylläpitämiin asukastiloihin keväällä 2014. Jokainen maksaa omat matkansa ja mahdolliset kulunsa kohteessa.

Lue lisää...

Juhlat tulossa! Pihlajamäki-seura täyttää 50 vuotta

We love Pihlis -kyläfestari vuonna 2013Pihlajamäki-seura täyttää vuosia 10.3.2014. Silloin on kulunut tasan 50 vuotta siitä, kun seura merkittiin virallisesti rekistereihin. Seuran syntysanat lausuttiin kuitenkin jo hieman aiemmin, 12.1.1964, kun alueen aktiiviset ihmiset perustivat seuran Malmin seurakunnan Maasälväntie 5-9:n kerhohuoneistossa edistämään nuoren kaupunginosan vähintäänkin puutteellisia ja keskeneräisiä asioita. Alue kaipasi kipeästi isoja uudistuksia ja palveluja. Isot juhlat on luvassa vasta syksyllä.

Lue lisää...