Adventtikonsertti 27.11. Pihlajamäen kirkossa

443

Pihlajamäen Leijonat järjestää sunnuntaina 27.11. klo 18.30 adventtikonsertin Pihlajamäen kirkossa. Helsingin Työväen Orkesterin solistina kuullaan sopraano Heli Närhi. Konsertin tuotoilla tuetaan alueen nuorisotyötä.

Orkesteria johtaa chileläissyntyinen kapellimestari Luis Ramirez. Orkesterin jäseninä on ollut useita suomalaisen musiikkielämän tunnettuja hahmoja.

Helsingin Työväen Orkesteri HTO on perustettu Armas Launiksen ideoimana jo 1927. Se on amatöörisoittajista koottu klassista musiikkia soittava sinfoniaorkesteri, mutta soittaa myös kevyttä klassista viihdemusiikkia. Orkesterilla ei ole poliitista taustaa ja sen kirkas tavoite on musiikkikasvatuksen edistäminen.

Konsertin solisti on sopraano Heli Närhi. Hän on opiskellut laulua Helsingin Konservatoriossa sekä useiden kotimaisten ja ulkomaisten laulupedagogien johdolla. Hän on opiskellut myös Moskovan Teatteritaiteen Akatemiassa musiikkiteatterilinjalla.

Konsertin lippuja voi ostaa etukäteen Kukka Meripihkasta (ostarin kukkakauppa) ja klubin jäseniltä. Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen konserttia eli klo 17:30. Lipun hinta 12 euroa.