Arkkiklubi aloittaa Pihlajamäessä pe 12.11., lavalla Lyyti, Nykypost, Moskova, HPC

291

Uusi klubi kulttuurin ystäville aloittaa Pihlajamäessä ravintola Vuolussa (Vuolukiventie 7) perjantaina 12.11. klo 19-01. Avajaisillassa livemusiikkia, lavarunoutta ja open mic. Ota koronapassi mukaan. Muuta lippua et tarvitse eli sisäänpääsy on vapaa. Tervetuloa!

klo 19.30- Helsinki Poetry Connection
klo 21- Moskova
klo 22- Nykypost
klo 23- Lyyti

LYYTI
Tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti tekee omaleimaista runoelmapoppia. Lyytin eli Lydia Lehtolan ensimmäinen pitkäsoitto Meitä ei ole kutsuttu räjäytti jo pankin, ja syyskuussa 2021 ilmestynyt toinen albumi Toiveet ja helyt jatkaa samalla herkän karismaattisella otteella. Pelottomassa runoelmapopissa kohtaavat runo ja musiikki, taide ja pop. Vuolun lavalla Lyyti nähdään soolona.

NYKYPOST
Spoken wordin ja syntetisaattorien liitosta ammentava Nykypost hengittää ikäpolvensa kollektiivista tajuntaa ikuisen nuoruuden ja painostavan aikuisuuden paineessa ja muistelee musiikissaan kasarin elokuvaviihdettä ja lapsuuden tuotemerkkien lämpöä.

MOSKOVA
Pihlajamäen korkeilta kallioita ottaa vauhtia Moskova, joka rakentaa kappaleensa duolaulun, banjon, koskettimien ja kitaraefektien päälle. Moskovassa Aura ja Anni jakavat lauluvastuun, AV ja Taneli maustavat taustoja eri instrumentein.

HELSINKI POETRY CONNECTION
Illan aloittaa ja ohjaa vapaille raitelleen Helsinki Poetry Connectionin runokvartetti, eli tarjolla lavarunoutta 4 x 10 min. Lava on sen jälkeen vapaa omille runovedoille eli #openmic. Juontaa Samppa Varis / HPC.

ARKKIKLUBI kunnioittaa nimellään Pihlajamäessä 1980-luvulla kukoistanutta ekoyhteisöä ja kulttuurin monitoimikeskusta Aarnikan Arkkia. Monista Arkin asukeista tuli merkittäviä vaikuttajia taiteen ja tieteen alalla, ja sitä he ovat edelleen. Lue lisää: https://pihlajamaki.info/aarnivalkea/

Arkkiklubi vol 1 on varaslähtö vuoteen 2022, kun Pihlajamäki täyttää 60 vuotta. Silloin luvassa on lisää Arkkiklubeja. Jos sulla on ideoita niiden sisällöstä, kerrothan meille!

https://www.altagency.fi/artists/lyyti/
https://www.facebook.com/lyyyyyti/
https://www.facebook.com/nykypost
https://www.facebook.com/Moskova-106100678525725/
https://www.facebook.com/helsinkipoetryconnection

(kuva: Iida Putkuri)