Arkkiklubi vol. 2: Sekret Teknik, Aus Tears, dj Antti H, kaitafilmiä!

299

Arkkiklubi vol 2. tarjoilee sähköisen illan konemusiikin helmiä levyltä ja livenä. Cyberpunksoundeja ja syntikkapoppia, elektroa ja diskoa, synthwavea ja industrialia. Elektronisen illan alussa harvinaisia kaitafilmejä arkistoista 60 vuoden takaa klubitalon kulmilta, uusilla sämpleillä.

Vapaa pääsy. Vapaaehtoisella pääsymaksulla tuet uusia Arkkiklubi-iltoja. Taidetta ja kulttuuria lähiöön!

klo 20 – kaitafilmiä kuuskytluvulta
klo 21- dj Antti H.
klo 21.30 – Aus Tears
klo 23 – Sekret Teknik
klo 24 – dj Antti H.

SEKRET TEKNIK
* Sekret Teknikin syntetisaattorimusiikki yhdistää 80-luvun tumman cyberpunksoundin moderniin synthwaveen, post-punkiin, discoon ja EBM:ään. Tuloksena on dystooppinen soundtrack kuvitteellisesta menneisyydestä.
https://www.soundi.fi/…/levyarvio-sekret-teknikin…/
https://stupido.fi/artistit/sekret-teknik/
https://www.facebook.com/sekretteknik

AUS TEARS
* Minimalistista elektronista post-punkia syntikoiden, rumpukoneen ja kahden laulajan voimin. Sopivasti raakaa synthwavea lataava duo keikkailee pitkin Eurooppaa, Bolognasta Barcelonaaan.
https://austears.bandcamp.com
https://www.facebook.com/austears

Dj ANTTI H.
* Pitkän linjan levymyyrä ammentaa elektronisen musan koko historiasta yli 40 vuoden ajalta. Arkkiklubia varten vinyylihyllystä valikoituu mukaan tummasävyisempiä tanssihelmiä – synapoppia, elektroa ja synteettistä diskoa.

ARKKIKLUBI tuo taidetta ja kulttuuria lähiöön 2022, kun Pihlajamäki täyttää 60 vuotta. Klubi otti varaslähdön marraskuussa, silloin lavalla nähtiin Lyyti, Nykypost, Moskova, Helsinki Poetry Connection ja lavarunoutta.