Arkkiklubi vol. 3: Laineen Kasperi, Good Boys & räplyriikkaa lähiöistä pe 13.5.

354
Laineen Kasperi lavalla
Kuva: Fullsteam Agency

Arkkiklubi vol 3. on räppiä eri kulmilta ja polvilta! Suomen hip hop -kartalla paikkansa jo sementoinut Laineen Kasperi nähdään Vuolussa Liian Iso Trio -kokoonpanonsa kanssa. Lämppäämässä on uudempi tulokas, räpin uuden koulun luokallejääneet eli Good Boys. Koska Arkkiklubi yllättää aina, tällä kertaa tarjoamme myös väitöstason räp-tietoutta.

Aika: Perjantai 13.5.2022
Paikka: Bar Vuolu, Vuolukiventie 7
Liput ovelta 10 euroa ennen kuin musa alkaa

klo 20 – Räplyriikkaa lähiöistä
klo 21 – Good Boys
klo 22.30 – Laineen Kasperi ja Liian Iso Trio

LAINEEN KASPERI
Laineen Kasperi on Suomi-palkittu suomiräpin moniottelija. Lappeenrannasta Suomen hip hop -kartalle tiensä luonut räppäri on myös tuottaja, dj ja äänisuunnittelija. Edellinen albumi Psyko Cowboy henkii täyttä ysäriä, aikaa jolloin housut roikkuivat ja jenkkiräppi pauhasi, mutta räp-skene oli vasta rantautumassa Suomeen. Tuore helmikuussa julkaistu Kummitusorkesteri-albumi God Damington on omintakeinen biittihärveli, joka nojaa Laineen analogisiin sampleihin ja polveileviin rytmeihin.

GOOD BOYS
Good Boys on kirkasotsaista kassuräppiä ja kunnon stupid hopia heittävä ryhmä, joka tulee Arkkiklubille ”iskee inehtöö semmost läbälendöö et jäbält tippuu housut! boom! good boys on räpin uuden koulun luokallejääneet! bap! good boys on tulessa ku meni heittää läpät huoltsikal. poks! good boys on espanjaks buenos ninos. skipidaway now!”

ANNUKKA SAARISTO
FM, folkloristi Annukka Saaristo tekee väikkäriä suomiräpistä ja tutkii räp-musiikin kautta lähiöitä kotiseutuna ja paikallisuuteen liittyviä keskusteluja identiteettien rakentumisen osana. Illan alussa, kun aurinko vielä paistaa, Arkkiklubin Taneli Saari haastattelee ja yleisö saa kysyä.

  • ARKKIKLUBI tuo taidetta ja kulttuuria lähiöön 2022, kun Pihlajamäki täyttää 60 vuotta. Arkkiklubi saa nimensä Pihlajamäessä 1980-luvulla kukoistaneelta ekoyhteisöltä ja aikansa ajatushautomolta Aarnikan Arkilta.