Arkkiklubi vol. 4: Mira Luoti & Triosis+ su 18.9.

373

Ainutkertainen konserttielämys – Mira Luodin vahvaa tulkintaa jousikvartetin säestyksellä

Aika: Sunnuntai 18.9. kello 18–19.30
Paikka: Pihlajamäen kirkko, Liuksetie 1

Arkkiklubi tarjoaa nyt ainutkertaisen konserttielämyksen! Jousikvartetti Triosis+ on kutsunut Pihlajamäen kirkkoon vieraakseen vahvasti tulkitsevan Mira Luodin. Konsertissa kuullaan uusia sovituksia Luodin sooloalbumien kappaleista. Luvassa upea ilta!

Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10 euroa.

MIRA LUOTI
Mira Luoti tuli tunnetuksi PMMP:n räjähtävän energisenä laulajana ja biisintekijänä. Nyt hän tehnyt jo kaksi sooloalbumia, ja tuorein singlejulkaisu Täydellinen puolikas on duetto Aki Tykin kanssa. Luoti on vahva tarinankertoja ja valovoimainen esiintyjä, jonka laulujen lyriikat koskettavat.

TRIOSIS+
Triosis+ on kiertänyt kymmenen vuoden ajan suomalaisten huippunimien kanssa klubeilla, festivaaleilla, isoilla areenoilla ja konserttisaleissa. Kvartetissa soittavat Iiris Pyrhönen-Koivula (viulu), Klaara Pyrhönen (viulu), Vilma Pyrhönen (alttoviulu) ja Elina Susiluoto (sello).

ARKKIKLUBI tuo taidetta ja kulttuuria lähiöön 2022, kun Pihlajamäki täyttää 60 vuotta. Arkkiklubi saa nimensä Pihlajamäessä 1980-luvulla kukoistaneelta ekoyhteisöltä ja aikansa ajatushautomolta Aarnikan Arkilta.