Avajaisjuhla valloitti yleisön

324
sinijaseni uusi

Pihlajamäen juhlavuosi avattiin rennon juhlavissa tunnelmissa Helsingin uudella yhteiskoululla 19.1. iltana. Puhuttelevien puheiden, hauskojen valokuvien ja uutuskirjan julkistamisen rinnalla nähtiin koululaisten kolme eri tavoilla koskettavaa ohjelmanumeroa.

– Olipa hieno juhla, kuultiin monista suista juhlan päätyttyä.

Ala-asteen 4-luokkalaiset lauloivat Pihlajamäelle iloisen synttärilaulun Minä soitan harmonikkaa, ekaluokkalainen Seni Seikkula kutsui juhlavuoden koordinaattori Sini Heino-Mouhun kanssa kaikki mukaan tekemään yhdessä Pihlajamäen juhlavuotta ja lukion duo esitti koskettavan multimediaesityksen, jossa kuultiin hurmaavan kaunista laulua.

Matti Saksanen & Pekat näytti valokuvia 70-luvun Pihlajamäestä – ja moni salaisuus paljastui naurunremakan säestämänä. Juhlassa julkistettiin Kristiina Markkasen ja Lidia Tirrin kirja Pihlajamäki – kertomuksia näköalapaikalta. Kaupunginmuseon terveiset toi museojohtaja Tiina Merisalo. Juhlapuhuja Sulo Savolainen muisteli kaupungonosan suunnittelua ja rakentamista.

Pihlajamäki-seuran Vesa Koskela ja Anu Laaksonen jakoivat kunnianosoituksia mm. ansioituneille pihlajamäkeläisille, aluetyöntekijä Sini Heino-Mouhulle ja ilmettä Pihlajamäen tapahtumille luoneelle Kimmo Sjöblomille.

Juhlan järjesti Pihlajamäki-seura yhdessä Helsingin kaupunginmuseon kanssa ja sen juonsi Paul Segersvärd.

Juhlan tunnelman ja järjestäjien saaman palautteen perusteella reilun parin sadan juhlavieraan joukko oli ilmeisen otettu juhlasta ja sen hengestä.

  • Kiitos kaikille juhlan järjestäjille sekä esiintyjille! Juhla oli hauska, upea, liikuttava, tyylikäs ja samalla kuitenkin rento – pihlisläinen. Oli hienoa olla juhlassa mukana!

  • Oikein lämpimät kiitokset teille kaikille juhlan valmistelijoille! Juhla oli aivan ihana! Niin lämminhenkinen, suurkiitokset!

  • Juhlassa oli hyvä ja lämminhenkinen tunnelma – ja ohjelma oli monipuolinen ja rakennettu kivasti!

  • Olipa hieno juhla! Kiitokset kaikille juhlan järjestäjille ja ohjelmaan osallistuneille. On mukava todeta, että tilaisuus ylitti kaikki odotukseni. Vielä kerran kiitoksia erityisesti nuorelle Seikkulalle ja loistavalle multimediaesitykselle ja sen esittäjille muita ohjelmanumeroita ja tarjoilua unohtamatta!

  • Kiitos kaikille juhlan kasaan saattaneille. Todella mukava ja viihtyisä juhla.

  • Hienosti järjestetty ja toteutettu juhla!

 


Lisätiedot

Pihlajamäen juhlavuodesta: 

 

  • Juhlavuoden koordinaattori, aluetyöntekijä Sini Heino-Mouhu,
    puh. 040 334 7415
  • Juhlavuoden tiedotus,  Päivi Seikkula, puh 040 700 5410