Avajaisjuhla keräsi kiitoksia

420

Pihlajamäen juhlavuosi avattiin rennon juhlavissa tunnelmissa Helsingin uudella yhteiskoululla 19.1. iltana. Puhuttelevien puheiden, hauskojen valokuvien ja uutuskirjan julkistamisen rinnalla nähtiin kolme koululaisten ohjelmanumeroa.

Ala-asteen 4-luokkalaiset lauloivat Pihlajamäelle iloisen synttärilaulun Minä soitan harmonikkaa, ekaluokkalainen Seni Seikkula kutsui puheessaan Sini Heino-Mouhun kanssa kaikki mukaan tekemään yhdessä Pihlajamäen juhlavuotta ja Helsingin uuden yhteiskoulun duo esitti koskettavan multimediaesityksen, jossa kuultiin hurmaavan kaunista laulua.  Matti Saksanen & Pekat esitteli kuvia 70-luvun Pihlajamäestä – ja moni salaisuus paljastui.

 

 

Parin sadan juhlavieraan joukko oli ilmeisen otettu juhlasta ja sen hengestä. .

  • Kiitos kaikille juhlan järjestäjille sekä esiintyjille! Juhla oli hauska, upea, liikuttava, tyylikäs ja samalla kuitenkin rento -pihlisläinen. Oli hienoa olla juhlassa mukana!
  • oikein lämpimät kiitokset teille kaikille juhla valmistelijoille! Juhla oli aivan ihana! Niin lämminhenkinen, suurkiitokset!
  • Juhlassa oli hyvä ja lämminhenkinen tunnelma – ja ohjelma oli monipuolinen ja rakennettu kivasti!
  • Olipa hieno juhla! Kiitokset kaikille juhlan järjestäjille ja ohjelmaan osallistuneille. On mukava todeta, että tilaisuus ylitti kaikki odotukseni. Vielä kerran kiitoksia erityisesti nuorelle Seikkulalle ja loistavalle multimediaesitykselle ja sen esittäjille muita ohjelmanumeroita ja tarjoilua unohtamatta!
  • Kiitos kaikille juhlan kasaan saattaneille. Todella mukava ja viihtyisä juhla.
  • Hienosti järjestetty ja toteutettu juhla!

 

Juhlan järjesti Pihlajamäki-seura yhdessä Helsingin kaupunginmuseon kanssa.

Lisätiedot Pihlajamäen juhlavuodesta:
Juhlavuoden koordinaattori: aluetyöntekijä Sini Heino-Mouhu, puh. 040 334 7415
Juhlavuoden tiedotus: Päivi Seikkula, puh 040 700 5410