Avoin kutsu Pihlajamäen juhlavuoden avajaisiin

248

Pihlajamäki täyttää 50 vuonna 2012 ja sitä tietysti juhlitaan monin tavoin pitkin vuotta. Juhlavuoden avajaiset järjestetään torstaina 19.1. – ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Tilaisuudessa julkistetaan Kristiina Markkasen ja Lidia Tirrin kirja Pihlajamäki – kertomuksia näköalapaikalta

Ohjelmassa myös kakkukahvit, musiikkia, kuvia ja puheita. Juhlan juontaa Paul Segersvärd, juhlapuhujana Sulo Savolainen.

 Tämä kutsu on avoin kaikille – tervetuloa mukaan! Koska juhlatilaan mahtuu vain 350 henkilöä, pyydetään ennakkoilmoittautumista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Juhlavuoden avajaisjuhla

Aika: torstai 19.1 kello 17 alkaen
Paikka: Helsingin uusi yhteiskoulu, Lucina Hagmaninkuja 4

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen pihlajamaki2012(ät)gmail.com. Merkitse viestikenttään ”Avajaisjuhla 19.1.2012”. Merkitse viestin sisältöön osallistujan/osallistujien nimi/nimet ja maininta, onko aikuinen vai lapsi. Tai ilmoittaudu paperilapulla pudottamalla sen Pihlajamäen lähiöaseman, Liusketie 3, postiluukusta tai laittamalla sen Pihlajamäki-seuran postilaatikkoon samassa osoitteessa.

Juhlan järjestää Pihlajamäki-seura ja Helsingin kaupunginmuseo, tilat tarjoaa Helsingin Uusi Yhteiskoulu ja kakkukahvit kustantaa Helsingin kaupungin lähiöprojekti