BAITTAAKS SÄ MUA? ensi-illassa pe 30.5.

223

Tyttöjen Monikulttuurinen Draamaryhmä esittää: BAITTAAKS SÄ MUA? Perjantaina 30.5. kello 18 Maasälvän leikkipuistossa ensi-illan saava pienoisnäytelmä perustuu esiintyjien omiin tarinoihin ja ideoihin, joita he ovat työstäneet mm. Kassandran taiteilijoiden kanssa.

Pihlajiston koululla on tämän kevään aikana kokoontunut tyttöjen monikulttuurinen draamaryhmä, jonka ohjaajana on toiminut teatteriopettaja Pinja Hahtola. Kevään aikana tytöt ovat tutustuneet teatterin maailmaan draamaharjoitusten ja improvisaatioiden kautta. Huhtikuussa ryhmä teki teatteriretken Aleksanterin teatteriin katsomaan Zambezi-näytelmää.
Ryhmässä on käynyt myös vierailevia taiteilijoita Kassandra ry:sta opettamassa mm. naamionäyttelemistä ja rumpuopetusta.

Tällä hetkellä ryhmässä on seitsemän tyttöä, jotka kokoavat esitystä kevään aikana käsitellyistä teemoista. Tyttöjen omista ideoista ja ajatuksista koottu pienoisnäytelmä BAITTAAKS SÄ MUA saa ensi-iltansa 30.5. Leikkipuisto Maasälvässä.

Tyttöjen Monikulttuurinen Draamaryhmä esittää:
 
"BAITTAAKS SÄ MUA"
 
Ensi-ilta Pe 30.5.2008
Klo 18
Leikkipuisto Maasälpä
Maasälväntie 3, Pihlajamäki
 
Muut esitykset:
 
Ma 2.6.2008 klo 11.30
Leikkipuisto Maasälpä
Maasälväntie 3, Pihlajamäki
 
Ti 3.6.2008 klo 11.30
Leikkipuisto Salpausselkä
Salpausseläntie 1, Pihlajisto
 
Vapaa pääsy – TERVETULOA!
 
 
"BAITTAAKS SÄ MUA" perustuu tyttöjen omiin tarinoihin ja ideoihin, joita on työstetty yhdessä teatterin keinoin. Esityksen teemana on erilaiset roolit nuorten elämässä ja niiden sovittaminen ympäröivään maailmaan. Prosessia on viety eteenpäin etsien, tarinoiden, improvisoiden sekä naamioteatterin keinoin.

Draamaryhmä on toteutettu yhteistyössä Kassandra ry:n, Leikkipuisto Maasälvän, Kalliolan nuorten, Pihlajamäen aluetyön sekä Pihlajiston koulun kanssa.