Koko perheen pulkkabileet su 4.3. Pihlajamäen nuorisopuistossa

352
Pulkkabileet2 min

Hyppää kyytiin ja hassuttele alas mäkeä! Sunnuntaina 4.3. kello 11-14 on tarjolla vauhtia koko perheelle, kun ala-asteen vanhempainyhdistys järjestää koko perheen pulkkabileet nuorisopuiston hurrrjassa mäessä.

Lataa ja jaa tästä tapahtuman julkkaa >

– Halusimme innostaa lapsia ja vanhempia hassuttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Siitä lähti ajatus pulkkabileistä. Kaikista aikuisistakin varmasti löytyy vielä se riehakas, hetkestä innostuva lapsi kun vähän pinnalta rapsuttaa, sanoo Anu Laaksonen, yksi tapahtuman järjestäjistä. 

Nälkäisenä ei mäkeä tarvitse laskea, sillä kahviossa on tarjolla kahvia ja kaakaota, makkaraa, mehua ja pullaa. Käytössä ovat myös nuorisopuiston kuuluisat keinut ja muut välineet. Ja jos sää sallii, kahvion pihamaalla on luvassa keväisiä leikkejä.

50-vuotias Pihlajamäki riehaantuu siis seuraavaksi rinteessä. Järjestäjät houkuttelevat pulkkailijoita ottamaan mukaan vähän erikoisemman laskuvälineen ja pukeutumaan sen tyyliin sopivasti. Saapa nähdä, millaisissa tamineissa ja millaisilla ahjoilla nuorisopuiston mäkeä pian lasketaan alas.

– Mukaan toki saa oikein mielellään tulla ihan arkivaatteillakin ja peruspulkalla. Kyllä niilläkin ilo irtoaa, Anu muistuttaa.

Pulkkabileet1 min

Hyppää kyytiin – koko perheen pulkkabileet

Aika: sunnuntai 4.3. kello 11-14.
Paikka: Pihlajamäen nuorisopuisto, Jengipolku 8

  • Pulkkailua, keinuja, liukuja
  • Rentoa menoa rinteessä
  • Omat välineet mukaan
  • Ikäsuositus 0-100 vuotta

Kuumaa kahvia ja kaakaota, makkaraa, mehua ja pullaa kahviosta. Nuorisopuiston vessat käytössä.

Hassuttele alas mäkeä – pue ylle erikoinen asu ja asettele alle kumma pulkka. Vietetään yhdessä iloinen ulkoilupäivä!

Järjestää Pihlajamäen ala-asteen vanhempainyhdistys