Jo Stance ja 22-Pistepirkko Pihlajamäkeen kesäkuussa

356
pihlisblues blank_www_1

Suojeltu näköalakaupunki Pihlajamäki täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Pihlajamäki goes Blues tarjoaa 9. kesäkuuta kunnon kattauksen bluesia, rockia ja soulia. Kesän 2012 festivaalin esiintyjät ovat Jo Stance, 22-Pistepirkko, Jimmie Lawson Juke Joint Trio ja The Bad Ass Brass Band.

Pihlajamäki goes Blues järjestetään lauantaina 9.6. klo 14–18 Kiillepuistossa. Se käynnistyy ennakkoon Pihlajamäen ostarilla, mistä lähtee klo 13.30 liikkeelle The Bad Ass Brass Bandin johtamana ainutlaatuinen We love Pihlis -kulkue suuntanaan festariareena.

Pihlajamäki goes Blues on maksuton ja päihteetön. Se toteutetaan satojen paikallisten vapaaehtoisten voimin jo kuudetta kertaa. Välittömästä tunnelmastaan tunnettu festari vetää vuosittain useita tuhansia kuulijoita Kiillepuiston nurmelle ja kallioille.

– Festarimme kokoaa yhteen kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä. Festarialueella näkee niin lastenrattaita kuin rollaattoreitakin, mutta ei kaljatelttoja, sanoo tapahtuman tuottaja Sini Heino-Mouhu.

– Pihlajamäki goes Blues on syntynyt halusta toimia yhteisöllisesti ja ilman päihteitä. Olemme talkoilla onnistuneet luomaan koko perheen festarin. Siitä olemme ylpeitä! Pihlajamäki goes Bluesin järjestävät Pihlajamäki-seura ja sosiaalivirasto.

Festari on osa Helsinki-viikkoa, ja sitä tukevat Lähiöprojekti ja Helsingin kulttuurikeskus. 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ja lue lisää festarin kotisivuilla pihlajamaki.info/blues