Juhlat tulossa! Pihlajamäki-seura täyttää 50 vuotta

365
We love Pihlis -kyläfestari vuonna 2013

Pihlajamäki-seura täyttää vuosia 10.3.2014. Silloin on kulunut tasan 50 vuotta siitä, kun seura merkittiin virallisesti rekistereihin. Seuran syntysanat lausuttiin kuitenkin jo hieman aiemmin, 12.1.1964, kun alueen aktiiviset ihmiset perustivat seuran Malmin seurakunnan Maasälväntie 5-9:n kerhohuoneistossa edistämään nuoren kaupunginosan vähintäänkin puutteellisia ja keskeneräisiä asioita. Alue kaipasi kipeästi isoja uudistuksia ja palveluja. Isot juhlat on luvassa vasta syksyllä.

Pihlajamäessä on paljon vetreitä viisikymppisiä: itse kaupunginosalla, ostarilla ja partiolippukunta Aarnivalkealla synttärit oli viime vuonna ja kuluvana vuonna päivänsankareita ovat Pihlis-seuran lisäksi Pihlajamäen Leijonat. Ja eläkeläiset pääsivät vuonna 2013 peräti 40 vuoden ikään!

Seura on vuosikymmenten aikana toiminut monin eri tavoin alueen parhaaksi, ja näin se tekee jatkossakin. Eri aikakausina toiminnan tavat ja tärkeät asia muuttuvat, mutta keskipisteessä ovat ja pysyvät pihlisläiset ihmiset, yhdistykset ja yritykset. Pihlis-seura on avoin kanava kaikille pihlajamäkeläisille toimia ja itse edistää itselle tärkeitä ja Pihlistä kehittäviä asioita.

Bileet! Juhlat!

Pitäähän sitä syntymäpäiväsankaria juhlia. Paras tapa tehdä se on pitää kunnon kansanjuhlat Pihlajamäen asukkaille ja toimijoille ja muillekin kulkijoille – ja kutsua kaikki mukaan toteuttamaan juhlaa. Juhlapäivä on lauantai 6.9.2014, jolloin samaan aikaan vietetään asukkaiden jo kolmatta kertaa järjestämää Pihliksen suurta kyläfestaria, We love Pihlis -päivää. Tänä vuonna yksi festaripäivän sankari on seura itse. Tervetuloa isolla porukalla mukaan synttäreille! Tarkempi ohjelma selviää lähempänä juhlapäivää.

Pihlajamäki-seuran puolesta, seuran pj Ulla Artte

  • P.S. Jos halut tulla mukaan kehittelemään ja tekemään seuran 50-vuotisjuhlaa, ota jo nyt yhteyttä Ullaan, ulla.artte(at)welho.com, puh. 044 722 8236
  • Jos haluat tulla jo nyt mukaan kehittelemään ja tekemään Pihliksen omaa hittiä, kyläfestari, ota yhteyttä sen tuottajaan Päivi Seikkulaan, paivi.seikkula(a)gmail.com, puh 040 700 5410

Kuvia vuoden 2013 kyläfestareista >
Lisää kuvia festareista >