Juhlavuoden kalentereista jaettu jo 90 %

251

Pihlajamäen juhlavuoden I love Pihlis -kalenterit on jaettu vapaaehtoisvoimin jo melkein joka Pihlis-kotiin. Suurkiitos kaikille jakajille!

Jokunen osoite vielä uupuu, joten jos huomaat että sinun yhtiöösi komea seinäkalenteri ei ole vielä päätynyt, voit noutaa kalenterinne Pihlajamäen lähiöasemalta sen aukioloaikoina.

I love Pihlis -seinäkalenteri ei taatusti jätä kylmäksi ja sitä selaava löytää varmasti vähintään yhden uuden näkökulman Pihlikseen.

– Pihliksessä on valtavan paljon mielenkiintoisia paikkoja ja tapahtumia, joista monet asukkaista eivät ehkä tiedäkään. Kuvallinen seinäkalenteri oli oiva tapa kertoa nämä molemmat tarinat. Halusimme myös tehdä jotain sellaista, mistä jokainen asukas voi aidosti hyötyä, tekijät kertovat.

Pihlajamäkeä eri kuvakulmista tutkailevan I love Pihlis -seinäkalenterin vuodelle 2012 ovat julkasisseet Pihlajamäki-seura ja Pihlajamäen aluetyö yhdessä.  Kalenteri on julkaistu Pihlajamäen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Pihlajamäen juhlavuoden seinäkalenteri on tehty vapaaehtoisvoimin. Sen ovat ideoineet ja toimittaneet Tanja Railo, Sini Heino-Mouhu ja Päivi Seikkula. Sen valokuvat ovat ottaneet Sulo Savolainen, Lassi Lager ja Päivi Seikkula. Kalenterin on taittanut ja sen tunnuksen on suunnitellut Kimmo Sjöblom. Kaikki tekijät ovat pihlisläisiä.

Tutustu kalenteriin tästä >
Kalenterit tapahtumia päivitetään pitkin vuotta kalenterin verkkoversioon >