Rotat

Alueen säännöt
Pihlajiston sivut: kaupunginosat.net/pihlajisto
Kyllästynyt asukas

Rotat

Viesti Kirjoittaja Kyllästynyt asukas » 13.10.2014, 13:34

Onko kenelläkään tietoa onko kaupunki tehnyt mitään tai onko sillä aikomusta tehdä jotain Pihlajistossa juokseville ja pesiville rotille? Salpausseläntiellä ja Aulangontiellä isoja rottia on nähty jo melkein vuoden ajan juoksevan roskakatoksissa, parkkipaikoilla, pihoilla ja asukkaiden maaparvekkeiden alle. Rottia on nähty myös Alepan takana metsätiellä. Asiasta on useampi asukas ilmoittanut kaupungille, mutta asia ei tunnu olevan kenenkään vastuulla...

elisa

Rotat

Viesti Kirjoittaja elisa » 19.11.2014, 21:28

Hei. On kysytty kaupungilta reilu vuosi sitten. Vastaus oli, että yksityisten kiinteistöjen ongelmiin ei puututa, ne pitää kiinteistöjen hoitaa. Kaupunki hoitaa yleisiä alueita. Siispä kiinteistöjen ja huoltojen pitäisi ryhdistäytyä, mm. roskakatosten käytössä. Hyödyllisisntä varmaan olisi jos yhteistyötä tekemällä kaikki kiinteistöt tekisivät jonkin myrkytys tai häätöprojektin yhtä aikaa. Otan asian jälleen puheeksi asukasyhdistyksenkin hallituksessa. Ehkä olisi hyvä jos jokin terveysviranomainen kävisi juttelemassa kiinteistöille. Täällä Hattelmalantien perukoilla en ole nähnyt rottia, liekö ravintola, kauppa ja ruokapaikka houkuttelemassa niitä.

HilkkaKeinänen
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 30.09.2018, 18:39

Re: Rotat

Viesti Kirjoittaja HilkkaKeinänen » 30.09.2018, 18:52

Meidän taloyhtiössä laitettiin sähköisiä rotanloukkuja www.finpest.com talon alle, jonne rotat oli päässeet kaivautumaan. Niitä oli siellä kuulemma kymmeniä, jos ei satoja.
Kaupungilta tiedusteltiin kuluihin osallistumisesta, mutta hoitavat vain kaupungin alueet ja silloinkin vasta, jos rottaongelma on paha.
Lintujen ruokkiminen pitäisi lopettaa ja huolehtia muutenkin siisteydestä, tai rotista ei päästä ikinä eroon.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pihlajisto”