Kiillepuistossa soi taas blues!

386

Kesäkausi rävähtää auki komeasti: Pihlajamäki goes Blues tarjoilee nyt ylivoimaisia naisia, legendaarisia riffejä ja aimo annoksen omaperäistä otetta.

Pihlajamäki goes Blues on tuhti paketti rentoa rytmimusiikkia ehdassa -60-luvun maisemassa. Kesän 2008 festivaalia tähdittävät iki-ihana Maarit ja tyrmäävän taitava Erja Lyytinen slide-kitaran ja bändin kera.

Legendojen ylivoimaa

Maaritin ura laulajana ja lauluntekijänä perustuu jo tavaramerkiksi muodostuneeseen ääneen, omaperäiseen laulutyyliin ja upeisiin kappaleisiin. Kiillepuistossa Maarit svengaa Sami Hurmerinnan kanssa. Maarit ei jätä kylmäksi!

Lyytisellä (laulu ja kitara) on asennetta, ääntä ja taitoa. Kiillepuistossa Blues Lady Lyytisen tinkimätöntä menoa ryydittävät Davide Floreno (kitara), Iiro Kautto (basso) ja Sami Eskelinen (rummut).

Kitaravirtuoosi Olli Siikanen yhtyeineen revittelee Jimi Hendrixiä. Janko Manneh & PK Keränen bluussaavat Gambian ja 22-Pistepirkon taustoineen.

Kiillepuiston ikärajattoman festivaalin jälkeen legendojen tulkinnat jatkuvat iltajameissa ravintoloissa Ralli, Bar 71 ja U2. Rallissa on myös tarjolla maukas ja svengaava bluesmenu.

Lasten bluussit

Pihlajamäki goes Blues myös lasten tahtiin. Lintsin sirkuskoulun ohella ohjelmasta vastaa pomppulinna sekä leikkialue riippukaruselleineen ja keinuineen. Ja jaossa on peräti 500 ilmapalloa!

Festivaalin ruokateltoilla talttuu isompikin nälkä ja herkkusuille maistuu vaikka vohveli. Pihliksen retropuistossa voi myös ostaa festaripaidan, painaa oman festarikassin tai kuulostella, miten Stadin slangilla bluussataan.

Tule fiilistelemään Kiillepuistoon: se on kuin luotu sinisiin soundeihin. Festariin on vapaa pääsy!

Lue koko ohjelma festarin verkkosivuilta www.pihlajamaki.info/blues

Tämä artikkeli on julkaistu Pihlajamäen lähiölehdessä 2/2008