Kirjaston kesässä keppihevosia ja jumalattaria

311

Kirjasto on avoinna 28.5.-12.8.2012 ma – to 9 – 20, pe 9 – 18, la ja su suljettu. Kesän aluksi on lapsille tarjolla kaksi kurssia, kesäkirjakassikurssi ja keppihevospaja

Kesäkirjakassikurssi 4. – 7.6. klo 13 – 15. Kurssilla askarrellaan kesäkassi, tuunataan lukupäiväkirja, pelataan pelejä ja etsitään kesäluettavaa. Kurssi on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille.

Keppihevospaja 12. – 15.6. klo 11 – 15. Kurssilla askarrellaan oma keppihevonen ja rakennetaan heppakylä lähimaastoon. Lisäksi vieraillaan Viikin ponitallilla.

Paja on tarkoitettu 7 -12 –vuotiaille.

Molemmat kurssit ovat ilmaisia ja niille voi ilmoittautua paikan päällä kirjastossa tai puhelimitse 09 310 85071.

Näyttelyitä on kesänkin aikana:

Kesäkuussa Logoart-maalausryhmän näyttely ja heinäkuussa Maantyttäret-näyttely muinaissuomalaisista jumalattarista.Tietotorilla kaupungin kirjaston ja kampuskirjaston yhteinen hevosaiheinen kirjanäyttely koko kesän.

Toukokuun lopulta lähtien uudistamme kaunokirjallisuuden hyllyjärjestystä. Muutosten tekeminen saattaa jossain vaiheessa aiheuttaa häiriötä, mutta lopputulos on toivottavasti asiakkaiden mieleen.

Kirjaston henkilökunta on taas koonnut listan suosituksista kesälukemiseksi. Käy katsomassa kirjaston nettisivuilla!

Kaupunginkirjaston verkkopalvelut uudistuvat. Kesäkuussa julkaistaan beta-versio uudesta HelMet-palvelusivustosta ja uutta mobiilipalveluakin on tulossa. Uudistuksiin voi tutustua ja osallistua netissä osoitteessa http://helmetkirjasto.wordpress.com/.

Kaikkien HelMet-kirjastojen yhteys- ja tapahtumatiedot tulevat jatkossa siis löytymään yhdestä osoitteesta www.helmet.fi . HelMet-kirjasto on myös Facebookissa www.facebook.com/helmetkirjasto.

Uutta keskustakirjastoa suunnitellaan Töölönlahdelle täyttä vauhtia. Kerro omat toiveesi ja ideasi ja anna palautetta netissä osoitteessa www.keskustakirjasto.fi/!

Viikin kirjasto sinisessä ympyrätalossa, Viikinkaari 11.

www.facebook.com/viikinkirjasto, www.lib.hel.fi/viikki siirtyy kesäkuussa osoitteeseen www.helmet.fi.