Kirjastossa kesällä kevyttä kivaa

302

Tuunaa kierrätysmateriaaleista ja tutustu tarinoihin, tapaa sarjakuvataiteilija ja hae lukuvinkit kirjastosta. Mitäs vielä – no käy katsomassa!

Tuunausta ja tarinoita –kesätyöpaja 3. – 7.6. kl 13 – 15

Työpajassa tuunataan kierrätysmateriaaleista, tutustutaan tarinoihin, pelataan pelejä ja etsitään kesäluettavaa. Kurssi on maksuton ja materiaalit saa kirjastosta. Tervetuloa 7 – 12 –vuotiaat, vielä muutama paikka vapaana! Ilmoittaudu kirjastossa tai puh. 09 310 85071.

Tapaa sarjakuvataiteilija Viikin kirjastossa maanantaisin 8.7., 15.7. ja 22.7. klo 12–15

Mitä tehdä heinäkuussa, kun mikään paikka ei ole auki? Tule viettämään kesäpäivää kirjastoon sarjakuvataiteilijoiden kanssa! Jokaiselle päivälle on suunniteltu oma kokonaisuutensa. Sarjakuvan kautta voidaan lähestyä vaikkapa katutaidetta, runoutta, roolipelaamista tai valokuvausta. Ensimmäisellä viikolla tuunataan T-paitoja ja kasseja. Tarkoitettu erityisesti nuorille, mutta kuka tahansa kirjaston asiakas voi osallistua. Tule vain yhtenä päivänä tai jokaiselle tapaamiskerralle. Kokonaisuuden sisältö voi vaihdella kirjastosta toiseen. Ei erillistä ilmoittautumista!

Lukuvinkit kesäksi!

Kirjaston henkilökunta tekee taas vinkkilistan kesälukemisista. Sen voi hakea kirjastosta tai lukea nettisivuillamme 3.6. alkaen.

Kesällä 27.5. – 11.8. kirjasto on avoinna ma – to 9 – 20, pe 9 – 18, la ja su suljettu.

Viikin kirjasto sinisessä ympyrätalossa, Viikinkaari 11, www.helmet.fi/viikinkirjasto