Kirjastossa tapahtuu

457

Lucian päivän markkinoita vietetään Infokeskus Koronassa perjantaina 11.12. klo 10–14. Markkinoilta voi hankkia jouluisia käsitöitä, kynttilöitä, kortteja ja herkkuja pukinkonttiin. Glögitarjoilun ohella voi seurata flamencotanssin koulutusprojektin esitystä ja klo 13.00 esiintyy puolestaan Pihlajiston alaasteen oppilaiden Lucia-kuoro. Markkinoilla voi myös ihastella seurakunnan jouluseimeä. Tilaisuuden järjestävät Viikin Infokeskuksessa toimivat kaupunginkirjasto, tiedekirjasto, Yliopistopaino ja Unicafe.

Torstaina 10.12. klo 13–15 järjestetään kaupunginkirjastossa Läppärikerho. Kerhoon voi osallistua oman kannettavan tietokoneen kanssa. Läppärikerhon aiheena on netti-TV ja nettilehdet. Kerhoon pääsee kuka vain ja mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen kirjastossa tai puhelimitse (09) 310 85071.

Lainaa kirjastonhoitaja tunniksi! Viikin kirjastosta annetaan ajanvarauksella henkilökohtaista ja kiireetöntä opastusta ja neuvontaa. Kirjastossa opastetaan tietokoneen ja internetin käytössä, neuvotaan tiedonhaussa ja annetaan kirjavinkkejä. Kirjastosta saa apua myös kirjaston käyttöön liittyviin kysymyksiin. Varaa aika kirjastossa tai puhelimitse (09) 310 85071.

Tämä artikkeli on ilmestynyt Pihlajamäen lähiölehdessä 3/2009