Kirjoita nimesi Pihlajamäen ala-asteen säilyttämisen puolesta

396
Kuva: (c) Mikko Tainio

Pihlajamäen ala-asteen Marrasjuhlilla 18.11.2006 koulun vanhemmat ja oppilaat keräsivät nimiä vetoomukseen, että koulua ei saa lakkauttaa vuonna 2010-2011, kuten konsulttiyritys Net Effect Oy on esittänyt laatimassaan Helsingin koulu- ja oppilaitosverkoston kehittämissuunnitelmassa.

Keräyksen aloittaneet ovat toivoneet, että Pihlajamäki-Seura jatkaa nimien keräämistä.

Nimesi vetoomukseen voit kirjoittaa mm:
– Pihlajamäen Lähiöasemalla Liusketie 3:ssa
– Pihlajamäen S-marketissa (Ostoskeskuksessa)
– Viikin kirjastossa, Viikin Infokeskus, Viikinkaari 11

Nimesi voit kirjoittaa Pihlajamäen ala-asteen säilyttämisen puolesta myös vaikka heti osoitteessa www.adressit.com/pihlajamaki.

Vetoomuslistan PDF-version omaa, yhdistyksesi tai yrityksesi nimienkeräystoimintaa varten voit tulostaa näiltä kotisivuilta tai hakea Lähiöasemalta. Jokaisessa listassa osoitteet, milloin ja minne kerätyt nimilistat tulee palauttaa).

Kaikki nimilistat (Marrasjuhlilla kerätyt, paperille kirjoitetut sekä netissä kirjoitetut) luovutetaan Helsingin kaupungin opetuslautakunnan edustajille 30.1.2007 klo 15.30. Voit tulla luovutustilaisuuteen mukaan Helsingin kaupungin opetusvirastoon Hämeentie 11 A:n (koska Opetusvirasto lukee todella huonosti, etsi silmiisi oven päältä teksti ELANTO).

Kevättalven ja kevään aikana eri tahojen lausuntojen ja muun palautteen perusteella Opetusvirasto antaa esityksen opetuslautakunnalle.

Kaikkia eri tahoja yhteistyöstä kiittäen

Vesa Koskela Pihlajamäki-Seuran puheenjohtaja

P.S. Kerro heti myös ystävillesi tästä asiasta, koska keräysaikaa on melko vähän.
P.P.S. Jos Pihlajamäen ala-asteen lakkauttamista ehdotetaan vielä viraston esityksessä ja jos myös lautakunta esittää Pihlajamäen ala-asteen lakkauttamista, silloin täytyy vielä harkita, mitä tehdä. Tämän varalta voit lähettää yhteystietosi Pihlajamäki-Seuran sähköpostiosoitteeseen pihlajamakiseura@gmail.com. Otamme tarvittaessa yhteyttä kiinnostuneisiin. Lopullisen päätöksen koulujen lakkauttamisista tekee Helsingin kaupunginvaltuusto keväällä tai kesällä 2007.