Kutsu Unel-moi! keskustakirjasto todeksi –viikonloppuun Paviljonkiin 16.-17.6.

319

Unel-moi! keskustakirjasto todeksi –viikonloppua vietetään designpääkaupungin ytimessä, Paviljongissa 16.-17.6.2012.

Viikonlopun aikana Paviljongin valloittavat eri taiteen alojen ammattilaisten vetämät työpajat, joissa kaupunkilaisilla on mahdollisuus kokea luovaa iloa, oppia uutta ja samalla vaikuttaa keskustakirjaston suunnitteluun.

Kiinnostaako sinua siis elokuvan tai sarjakuvan teko? Haluatko saada opastusta valokuvan tekniikoihin tai löytää tanssimisen riemun? Houkuttaako kuvituksen tai lehtirunouden maailma? Ilmoittaudu ja tule mukaan työpajoihin. Niiden avulla voit tuoda oman luovuutesi itsesi ja muiden nautittavaksi. Niissä tutkitaan myös, kuinka liikkeen, kuvien, tarinoiden, tekstin tai medioiden kautta voidaan lähestyä uuden ajan kirjastoa. Tule kertomaan unelmasi – siitä saattaa tulla totta.

Työpajat ovat avoimia kaikille, niihin on vapaa pääsy, eikä aikaisempaa kokemusta, tietoja tai taitoja tarvita. Jokaiseen työpajaan otetaan 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tutustu tarkemmin ja tule mukaan!

Unel-moi! keskustakirjasto todeksi –viikonloppu Paviljongissa

(tähän linkkinä http://keskustakirjasto.fi/2012/05/26/unel-moi-keskustakirjasto-todeksi-viikonloppu-paviljongissa-16-17-6/)

Viikonloppuna kirjasto tarjoaa ystävilleen myös paljon muuta kivaa, mm. kesätanssit orkesteri Pyöriäisten tahtiin sekä neulegraffitin tekoa. Paviljonki-viikonloppuna tarjolla on myös maistipaloja tulevaisuuden kirjastosta.