Lauantaina 14.9. We Love Pihlis!

513
we love

Lauantaina 14.9. koko Pihlajamäki on yksi iso festari! On graffitipajaa, maatilatori, katusoittajia, pop-up kahviloita, kirjastofillaria, diskoo ja hip hoppii, kaupunkisuunnistusta, lyhytelokuvia, käsityömyyjiä, arkkitehtuurikävely, lettuja, kirpputoreja ja kierrätyspöytiä, fudista, hernaria, puistokummeja. Ostari täyttää 50 vuotta ja yrittäjillä tarjolla tempauksia ja tarjouksia. Lataa ohjelmajuliste ja laita jakoon, kas tässä >

Tule tekemään löytöjä ja kokeilemaan asioita joita et ehkä uskonut olevan olemassakaan. Kaikki tapahtumat materiaaleineen maksuttomia! 

klo 8.25-12.30 Pihliksen ala-asteen lasten ja vanhempien yhteinen ulkoilupäivä. Vanhempainyhdistyksen rastit aikuisille.

klo 10-13 Maasälvän leikkipuistossa pop-up kahvila, me&i-tuotteita ja lastentarvikekirppis. Tule myymään sinulle jo tarpeeton, ja varaa pöytäsi ja kysy lisää Kirsi Sulaojalta / MLL, kirsi.sulaoja(a)mbnet.fi, puh. 040 5115714.

klo 10-15 Lähiöasemalla lauletaan, kierrätetään, katsellaan valokuvia Pihliksestä ja paistetaan makkaraa! Kahvio auki koko tapahtuman ajan. Tuo pöytään ja vie mukanasi aikuisten puhtaita ja siistejä vaatteita – loput lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Klo 11-12 ja 13-14 yhteislaulua

klo 10-18 Tule tekemään ja kokeilemaan partiota toriaukiolle. Pihlajamäen perinteinen lippukunta Aarnivalkeat tuo paikalle puolijoukkuteltan, jonka nuotion äärellä pääset aitoon partiolaistunnelmaan. Samalla voit ilmoittautua toimintaan mukaan.

klo 11-15 Maatilatori nyt Pihliksessä! Lähi- ja luomuruokaa tuottajilta suoraan kuluttajille toriaukiolla ostarin kupeessa. Mukana ainakin Osuuskunta Oma Maa, Luomutila Heikkilä, Kolin luomutila, Poutakesän pienmeijeri, Lehtelän luomutila sekä Markku Pöyhösen hunajaa ja mehiläispesä. Tästä ennakkomyyntiin >

klo 11-15 Tietojen ja taitojen markkinat torilla ja ostarilla. Mukana mm. Pihlajamäki–seura, seurakunta, leijonat, puistokummit ja kirjastofillari. Kirjastoteltassa tarjolla lukuvinkkejä ja kaikenlaista tekemistä – lautapelejä, visailuja, käsityöpiste, kirjojen esittelyä jne. Tarjolal hernaria ja vohveleita.

klo 11-15 Ostarille tuo väri ”käsityökulma”, jossa sekä myyjäiset että neulegraffitipaja. Tule koristelemaan ostarin pääty iloisen värikkääksi. Opettaja ja materiaalit paikalla! Tänne voit myös tuoda kaapeissasi lojuvat ylimääräiset langat graffoja varten.

Käsityömarkkinat ostarilla S-marketin lipan alla. Varaa paikkasi Laura Lehtiseltä, puputsi(a)mbnet.fi. Kerro yhteystietosi, mitä myyt ja paljonko tarvitset tilaa. Tuo oma myyntipöytäsi tai -telineesi mukanasi. Ei paikkamaksuja!

klo 11-18 Graffapaja Nutan pihassa. Funk On ry:n paja sopii myös aloittelijoille – opettajat paikalla ja maaleja tarjolla. Dj:n levylautaselta löytyy sopivaa tunnelmamusaa koko päivän.

klo 11-18 Korupajoja ja leffoja. Nutan bilissalli muuntuu hämyiseksi leffateatteriksi, missä nonstoppina lyhytelokuvia. Leffateatterissa on tietysti myös kahvio! Yläkerran studiossa korupajoja ja rintamerkkien painantaa klo 11-13, 13.30-15 ja 16-18. Materiaalit tarjolla, sopii kaikenikäisille.

klo 12-15 Dance Action tarjoaa Nutan salissa street dance workshopeja. Nyt on elämäsi tilaisuus testata diskoa ja hip hopia. Tää on nonstop! Tää on kaiken ikäisille ja -kuntoisille!

klo 13-15 Arkkitehtuurikävely. Tarjolla on harvinaista herkkuja ja mitä parasta aikalaistietoutta, kun 60-luvulla Pihlajamäkeä suunnitellut arkkitehti Sulo Savolainen esittelee Pihlajamäen ominaispiirteitä ja kertoo, millaista nyt suojellun DoCoMoMo-alueen rakentamisen aika oli. Pääsemme kurkistamaan kulissien taakse. Lähtö toriaukiolta.

klo 13-15 Fillarinkorjaustyöpaja Maasälvän leikkipuistossa. Tule ja duunaa fillarisi talvipyöräilykuntoon – tai valmistele se talviteloille ja odottamaan kevättä. Ota mukaan oma fillari, tarpeelliset varaosat sekä aimo annos työn iloa!

klo 13-17 Voiko kaupungissa suunnistaa? Nyt pääset testaamaan myös toista harvinaista herkkua nimittäin kaupunkisuunnistusta. Lähtö ostarin päästä toriaukiolta kello 13 eteenpäin. Kartan ja reitit saat järjestäjiltä. Ja Pihlajamäessä kun ollaan, reitti on kaikkea muuta kuin esteetön.

klo 13.30-15.30 Aava Areenalla (Pihlajamäen kenttä) ASM-ottelu PK-35 – FC Jazz (Pori). Tule kannustamaan Pihliksen fudisperinteet ja A-junnut voittoon.

klo 15-18 Pihlis Unplugged! Ostarin tori muuttuu katusoittajien aukioksi. Homman pistää käyntiin ja bluesiksi duo Ykä Putkinen (kitara) & Little Willie Mehto (laulu, huuliharppu) puolentoista tunnin tuhdilla setillä. Katusoittajat – tervetuloa jatkamaan!

klo 23 Bileet jatkuu! Ravintola Rallissa Hertzika Gypsies, hämmentävää iskelmää Maailman laidalta.

* * * * * * * *

WE LOVE PIHLIS -päivä jatkaa viime vuoden hittiä I LOVE PIHLIS -päivää, joka juhlisti 50-vuotista Pihlajamäen kaupunginosaa. Nyt 51-vuotista Pihlistä rakastetaan jo isolla porukalla. We love it! Liity myös We Love Pihliksen Facebook-eventtiin >

WE LOVE PIHLIS -päivän tekevät Pihlajamäen asukkaat yhdessä alueella toimivien yhdistysten, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Lisää ohjelmaa mahtuu edelleen mukaan!

Asukkaat
Lähiöprojekti
Maasälvän leikkipuisto
MLL Pihlajamäki
Partiolippukunta Aarnivalkeat
Pihlajamäen nuorisotalo
Pihlajamäen ala-aste
Pihlajamäen ala-asteen vanhempainyhdistys
Pihlajamäen kirkko
Pihlajamäen leijonat
Pihlajamäen lähiöasema
Pihlajamäki-Pihlajiston eläkeläiset
Pihlajamäki-seura
Rasti-Jyry
Tukiyhdistys PIHLA
Viikin kirjasto