Leijonat esittäytyivät

317

Pihlajamäen leijonat olivat näkyvästi mukana Malmitalolla 25.1. järjestetyssä Pohjois-Helsingin leijonaklubien yhteistapahtumassa. Pihlajamäkinen Eero Helkkula raportoi tunnelmia näin:

"Malmitalolla kävijät kokivat 25.1. ainutlaatuisen tapahtuman, kun viisi Pohjois-Helsingin leijonaklubia esitteli yleisölle palvelutoimintaansa. Tilaisuuden juonsi Pihlajamäen klubin jäsen Jorma Laurila, joka oli viime vuonna 74 klubia käsittävän Lions-piirin johdossa piirikuvernöörinä. Klubiesittelyjen ohessa oli musiikkiohjelmaa, tanssiryhmän esitys ja runonlausuntaa.

Pihlajamäen klubin toimintaa esitteli sen nykyinen presidentti Jorma Leppänen. Hän kertoi mm. tulossa olevasta toiminnasta, kuten Joel Hallikaisen gospel-konsertista Pihlajamäen kirkossa palmusunnuntaina 28.3 sekä perinteisistä Pihlajamarkkinoista 22.5. Klubin 46-vuotisen historian kuluessa se on ehtinyt tehdä paljon. Kouluissa on vuosittain jaettu stipendejä, opettajia on koulutettu huumetyöhön ja partiolippukuntia on tuettu. Punainen Sulka ja Punainen Sydän keräykset, nuorisovaihto ja kummilapset ulkomailla ovat esimerkkejä yli rajojenkin ulottuvasta työstä.

Mukana olleista klubeista 3 oli miesklubia ja 2 naisklubia. Myös puolisotoimintaa esiteltiin. Pihlajamäestä sen teki Kaarina Laurila kertoen ladyjen osallistuneen aktiivisesti klubin palvelutoimintaan sekä tehneen myös omaa palvelutoimintaa, josta kertyeet varat on käytetty sataprosenttisesti kohteisiin.

Tilaisuuden musiikista huolehtivat Karviaistien koulun lauluryhmä, Eeva Kasvio, laulu ja Hannu Julö, haitari sekä Pohjois-Helsingin Musiikkiopiston nokkahuiluryhmä. Ulla Welin lausui runojaan. Tanssiryhmä FORCA JAS LOBAS SAMBIC päätti tilaisuuden mieliinpainuvasti."