Lähiöaseman syysuutisia

339

Syksy lähiöasemalla on lähtenyt vilkkaasti käyntiin, vaikka henkilökuntapulan vuoksi välillä jo toista luultiin. Nyt teemme töitä uusin voimin ja ideoin. Ohjelmassa on atk:ta, valokuvauskerhoa, askartelua, yhteislauluja, taidenäyttelyitä ja tiestystä Cafe Lähiö.

Lähiöasemalla tulee alkamaan loppuvuonna mittava keittiö- ja kaapistoremontti, jolloin toiminta katkeaa hetkeksi. Lähiöasema saa remontin yhteydessä myös uudet asukastietokoneet uusine ja parempine ohjelmineen ja ominaisuuksineen. Aukioloajoista tulemme  informoimaan asukkaita ajoissa mm. näillä sivuilla.

Muistutuksena alkaneista ja alkavista kerhoista tiedoksi seuraavaa.

Asukkaiden ATK- taitoja hiomaan on palkattu medianomi Ville Multanen. Villeen oppiin voivat aina torstai aamuisin klo 9-12 välillä tulla lähialueiden seniorit. Muina aikoina Villeltä voi varata ajan "yksityisopetukseen" – tai jos sinulla ja ystävälläsi on samankaltaisia tieturipulmia voitte varata yhteisen opetusajan. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan Villeä voi pyytää myös kotikäynnille arvioimaan oman tietokoneen vian. 

Uutena asukasvetoisena kerhona on aloitettu Valokuvauskerho. Göran Nyholmin ohjaamana voi joka toinen maanantai perhetyä digikameran ja kuvankäsittelyn saloihin. Kerho kokoontuu parillisina maanataipäivinä klo 12 Pihlajamäen lähiöasemalla Liusketie 3.

Tiistaisin asukkaat  kokoontuvat kädentaitojen ja askartelun merkeissä klo 12-16. Monipuolinen ohjelmisto sisältää touhuamista nukkien valmistuksesta huovutukseen ja korujen valmistukseen. Tule mukaan ideoimaan ja tekemään!

Vanhat ja suositut yhteislauluillat pidetään torstaisin 22.10, 5.11 ja 3.12 klo 17.30 – 19. Irene ja Pekka Lehtinen laulattavat ikivihreitä lauluja toiveesta kitarasäestyksellä.

Pääkaupunkiseudun yksin-ja yhteishuoltajien ( PÄKSY) olkkaritoiminta sai jatkoa saadessaan uudet vetäjät. Tervetuloa mukaan toimintaan parillisten viikkojen torstai-iltoina klo 17-19.

Perjantaisin lähiöasema muuttuu toiminnalliseksi Café -lähiöksi. Pullantuksuisen asukastilan uumenissa voit osallistua Mian tuolijumppaan, maalata upeita teoksia kuvataidekerhossa, Bingota ja ennenkaikkea tavata ihmisiä.

Lähiöasemalla voit tutustua myös asukkaiden taidonnäytteisiin. Tällä hetkellä esillä on Mirja Kontulan akvarelli- ja öljyväriteoksia runsaine ja hehkuvine väreineen sekä senioreiden valokuvanäyttely "Minun Pihlajamäkeni" II.

Tervetuloa tutustumaan ja toimimaan vireään asukastilaamme!

Lisätietoja

Yhdyskuntatyöntekijä Sini Heino-Mouhulta p.09-31069960