Lopetetaanko Maunulan, Paloheinän ja Pihlajamäen terveysasemat?

483

Helsingin kaupunki aikoo keskittää Pohjois-Helsingin ja Pihlajamäen terveys- ja sote-palveluja Oulunkylään. Tämä tarkoittaisi Maunulan, Paloheinän ja Pihlajamäen lähiterveysasemien, hammashoitoloiden, neuvoloiden ja eräiden muiden lähipalvelujen lopettamista. Palvelut keskitettäisiin Oulunkylään rakennettaviin uusiin terveys- ja hyvinvointikeskukseen ja perhekeskukseen.

Pihlajamäen terveysasema palvelee Latokartanon, Pihlajamäen, Pihlajiston, Viikin tiedepuiston, Viikinmäen ja Viikinrannan asukkaita. Oulunkylään ei Pihlajamästä pääse julkisilla kulkuvälineillä ilman vaihtoa.

Asia on tullut esille Oulunkylän keskustan uuden asemakaavan valmistelussa. Mitään konkreettisia päätöksiä asiasta ei ole tehty, joten vielä on mahdollisuus vaikuttaa.

Tule kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan
maanantaina 11. huhtikuuta klo 17

Maunulan asukastalo Saunabaarille, Metsäpurontie 25
(bussit 23, 53, 63).

Pohjois-Helsingin terveysasemia ja muita sote-palveluja koskevia suunnitelmia esittelee johtava ylilääkäri, projektipäällikkö Lars Rosengren.

Kahvi/teetarjoilu.
Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät:
Maunula-seura, Oulunkylä-seura, Pakila-seura, Paloheinä-Torpparinmäen kaupunginosayhdistys, Pihlajamäki-seura ja Pirkkolan omakotiyhdistys