Maasälvän leikkipuisto kutsuu kesään!

397

Leikkipuiston henkilökunta on paikalla ja lelut käytössä maanantaista perjantaihin kello 9– 16. Uima-altaassa voi pulikoida sään salliessa. Henkilökunta valvoo allasta puiston aukioloaikoina, mutta vanhemmat ovat vastuussa pikku-uimareista. Tänä kesänä kädentaitojen teemana ovat savityöt.

Tarinatuokio, nikkariverstas ja grillipäiviä

Maanantaina aamupäivällä aloitamme tarinatuokion kello 10.30: tervetuloa alueen ukit ja mummit mukaan tarinoimaan ja jutustelemaan lasten kanssa! Tiistain leikkituokio alkaa kello 10.30, ja nikkariverstas on avoinna kello 13–15.

Keskiviikkoisin askartelemme kello 10–11.30 ja 13–14.30. Torstai on retkipäivä: retkille ovat tervetulleita mukaan niin lapset kuin aikuisetkin.

Perjantaina kahvitellaan ja grillaillaan kello kymmenestä alkaen. Perjantain iltapäivä on varattu peleille ja leikeille kello 13– 15. Silloin pelataan jalkapalloa, hailii-hailoota, nelimaalia, keinupersistä, kirkkistä – osallistujien toiveiden mukaan.

Helsinki-päivänä 12.6. paikallinen ”kylätapahtuma” valtaa leikkipuiston: tarjolla on makkaraa ja muurinpohjalettuja sekä Tarjolla ohjattua toimintaa arkisin koko kesän ajan Läpi harmaan kiven > Jäkälät maasälvän maisemassa Luonto kaikille avoin kirppis kello 15– 18. Vastarakki-yhtye musisoi kello 17.

Maasälvän leikkipuisto on mukana Pihlajamäki goes Blues -tapahtumassa 9.6. Kesään kuuluu myös Kesäakatemian ohjelmaa koululaisten ensimmäisellä lomaviikolla.

Lämmintä ruokaa

Kesä–heinäkuussa lapsille on tarjolla maksuton lounas kello 12. Annokseen kuuluu lautasellinen esimerkiksi keittoa, pastaa tai puuroa, ruokajuomaksi on vettä. Muistakaa ottaa omat ruokailuvälineet mukaan! Kotoa voi ottaa mukaan myös leipää, juomia, hedelmiä ja muuta mieluista. Toivomme, että sää ei vaikuttaisi ruokailijoiden määrään.

Retkistä, juhannusviikon ohjelmasta ja muista ajankohtaisista asioista kerromme puistossa henkilökohtaisesti, Maasälväntie 3 A ilmoitustauluilla, puhelimitse (09) 310 57558 ja verkkosivuilla www.hel.fi/leikkipuistot. Verkkosivuilla on myös ruokalista.

Nautitaan kesästä Pihlajamäessä – ja kesäretkillä torstaisin ympäri Helsinkiä!

Seija Pihl
Vastaava ohjaaja