MLL:n maanmainio kirpputori lunastaa lupaukset 25.9.

329

Perinteinen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppis järjestetään  sunnuntaina 25.9.2011 klo 10–13 Pihlajiston ala-asteella. Jätä tavarasi meille myytäväksi, helppoa!

Voit tuoda myytäväksi kaikenlaista lastenhoitoon liittyvää tavaraa, kuten vaatteita 40–160 cm, kenkiä, leluja, urheiluvälineitä jne. Rajallisten tilojen vuoksi myyntinumerot jaetaan tänä vuonna arpomalla.

Pihlajamäen MLL:n jäsenet ovat etusijalla kirppispaikkojen arvonnassa. Mikäli haluat osallistua arvontaan, ilmoittaudu 14.9.2011 mennessä mukaan, lähettämällä sähköpostia mllpihlajamaki@gmail.com . Laita viestin otsikoksi ”osallistuminen kirpputoripaikkojen arvontaan” ja viestiin yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite ja se oletko jäsen). Näin toimimalla olet mukana arvonnassa! Arvonnassa myyntinumeron saaneille lähetetään lisätiedot sähköpostitse arvonnan jälkeen.

Haluatko työntekijäksi kirpputorille? Apua tarvitaan lauantaina 24.9. klo 11–16 ja sunnuntaina 25.9. klo 9–17. Ilmoittaudu sähköpostilla mllpihlajamaki@gmail.com Tervetuloa!

Kirpputorilla on myös kahvila. Huomioithan ettei sisätiloissa mahdu kulkemaan lastenvaunujen ja -rattaiden kanssa. (Huom: Keväällä kaikille arvontaan osallistuneille jäsenille riitti myyntinumeroita. Jäsenille myös muita etuja läpi vuoden!)