Ääniä Stadista – kirjoituskilpailu nuoruusmuistoista

318

Nyt kannattaa kaivella vanhoja Pihlajamäki-muistoja ja laittaa niitä paperille! Nuorisoasiainkeskus ja Otava järjestävät kilpailun, jossa etsitään ikimuistoisia tarinoita helsinkiläisten nuoruudesta 1950-luvulta 2000-luvulle. Paras tarina palkitaan ja osuvimmat ajankuvat pääsevät äänikirjaan.

Paras tarina palkitaan 500 eurolla ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi 100 euron kirjapakettia. Osuvimmat ajankuvat eri vuosikymmeniltä julkaistaan äänikirjana, joka ilmestyy syksyllä 2008. Äänikirjaan valittujen tarinoiden kirjoittajat saavat kukin yhden äänikirjan.

Kilpailuohjeet
(sivulta nk.hel.fi/aaniastadista)

Kirjoita minämuotoinen tarina jostakin nuoruutesi ikimuistoisimmasta kokemuksesta. Kotikaupunginosa, lähiöjengi, Vanhan valtaus, Lepakon vuodet, reivit, hiphop-skene, graffitit, skeittaus – kaikki käy, kunhan se liittyy nuoruuteen ja elämään Helsingissä.

Tyyli on vapaa – voit kirjoittaa slangilla tai kirjakielellä.

Ääniä Stadista -kilpailulla etsitään tarinoita helsinkiläisten nuoruudesta 1950-luvulta 2000-luvulle. Osuvimmat ajankuvat eri vuosikymmeniltä julkaistaan äänikirjana, joka ilmestyy syksyllä 2008.

Kilpailu on voimassa 31.1.2008 saakka.

Kilpailutekstit lähetetään postitse, sähköpostilla tai sähköpostiliitteenä.

Kilpailuun voi osallistua ainoastaan omalla tarinalla, johon lähettäjällä on tekijänoikeudet. Lähettämällä oman nuoruusmuistosi hyväksyt sen julkaisemisen äänikirjassa ja luovutat tekijänoikeudet tekstiisi äänikirjan julkaisua ja siihen liittyvää markkinointia varten. Valituista teksteistä ei makseta korvausta.

Äänikirjan oheisvihkosessa julkaistavista valokuvista ei makseta korvausta ja valokuvien tekijänoikeudet tulee olla lähettäjällä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset. Alle 18-vuotiaan osallistujan kilpailutekstin/valokuvan oheen on liitettävä huoltajan allekirjoitus. Allekirjoitus vahvistaa, että huoltaja on lukenut kilpailun ehdot ja hyväksynyt ne.

Kilpailuraatiin kuuluvat toiminnanjohtaja Pekka Mönttinen, markkinointisuunnittelija Antti Lilja ja tuottaja Janne Friman nuorisoasiainkeskuksesta, kustannustoimittaja Kirsikka Myllyrinne Otavalta ja freelancekustannustoimittaja Peikko Pitkänen.

Kilpailutyöt lähetetään osoitteeseen:

Kustannusosakeyhtiö Otava
Ääniä Stadista -kilpailu
PL 134
00121 Helsinki

tai

aaniastadista(at)otava.f