Pekka Ruuska ja Peppi Pitkätossu Pihlajapäivässä

372

Kompakti paketti musaa, murkinaa ja asiaa! Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen iloista Pihlajapäivää vietetään jälleen sunnuntaina 7.9. Lavasäteilystä vastaavat Pihlajamäen oma kasvatti Pekka Ruuska sekä Visbyn tyttö Peppi Pitkätossu.

Pihlajapäivän lavalla nähdään myös Stadin juhlaorkesteri uudella kymmenmiehisellä kokoonpanolla solistinaan espanjalainen laulajatar Cinta Hermo. The Hallelujahs -yhtye tarjoilee Pihlajapäivänä rockia. Pihlajapäivässä on mukana kymmeniä paikallisia yhdistyksiä ja muita toimijoita esittelemässä toimintaansa. TerveysExpossa voi kysellä terveyteen liittyvistä asioista ja vaikka mittauttaa verenpaineen.

Pihlajapäivän juhlamessu alkaa Pihlajamäen kirkossa jo klo 10.00

Tapahtuman järjestävät Pihlajamäki-Seura ja Pihlajiston Asukasyhdistys PNV. Sitä tukevat Lähiöprojekti sekä Kulttuuriasiainkeskus.

Vapaa pääsy! Tapahtuma on päihteetön.

Lavaohjelma 13.00 Lipunnosto
13.10 Pekka Ruuska
14.00 The Hallelujahs -yhtye
14.20 Peppi Pitkätossu
15.00 Stadin Juhlaorkesteri

Herkkuja ja toimintaa! Kahvia ja pullaa, makkaraa ja rokkaa
Pomppulinna ja jättitrampoliini
Lähipoliisi ja paloauto

Pekka Ruuskaa pidetään suomalaisen iskelmälyriikan uudistajana. Arjen pieniin yksityiskohtiin tukeutuvien tekstien kautta piirtyy kuva elämän suurista linjoista. Ruuska valittiin 1996 Tapsan Tahtien vuoden lauluntekijäksi, ja vuonna 2000 hän sai Juha Vainio -palkinnon. Ruuskan läpimurtohitti Rafaelin enkeli on hänen neljänneltä soololevyltään Yhdestoista hetki vuodelta 1990.

Tämä artikkeli on ilmestynyt Pihlajamäen lähiölehdessä 3/2008

Kuva: Peppi Pitkätossu: promokuva osoitteesta http://www.marjosuominen.net

Pekka Ruuska: promokuva osoitteesta http://www.kaikuentertainment.fi/ohjelmamyynti/pekka-ruuska.html