Petri Laaksonen konsertoi 17.4. Pihlajamäen kirkossa

373
petri.jpg
petri.jpg

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen esiintyy Pihlajamäen leijonien ja Malmin seurakunnan järjestämässä konsertissa Pihlajamäen kirkossa palmusunnuntaina 17.4. klo 18. Laaksosen  tuotteliaasta kynästä ovat lähtöisin lähes kansanlauluksi noussut Täällä pohjantähden alla, euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa ja Oot voimani mun sekä lukuisa määrä muita suosittuja lauluja.

Konsertin ohjelmiston pääosan muodostaa Petri Laaksosen uusimman levyn "Syvä hiljaisuus" laulut, joihin sanat on tehnyt Anna-Mari Kaskinen, jonka kanssa Petri on tehnyt tuotteliasta yhteistyötä 20 vuotta. Monet parivaljakon klassikot, kuten Sinä olet aamuni valo, Tule rauhan Henki, Rakkauden liekki, kuullaan konsertissa. Lisämausteensa elämänmakuiseen konsertti-iltaan tuovat Petrin vahvat sävelmät mm. Eino Leinon ja Kaarlo Sarkian teksteihin, joista radiohitiksi nousi runsas vuosi sitten laulu Meri kuutamolla. Tietenkin konsertissa kuullaan Täällä pohjantähden alla, johon sanat on tehnyt Turkka Mali.

Monet Petri Laaksosen julkaisemista cd-levyistä, joita on yhteensä myyty yli 200 000 kappaletta, on palkittu kulta- ja platinalevyillä. Petri Laaksonen on pidetty esiintyjä niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Hänen lauluissaan yhdistyy tarttuva melodisuus sekä musiikin harmonian intensiivisyys, joka pitää kuulijan otteessaan.

Petri Laaksosta (laulu ja piano) säestää konsertissa Matti Paatelma (kosketimet ja hanuri)

Jos haluat varmistaa paikkasi konsertista, niin osta lippu ennakkoon.  Lippuja myyvät:

  • Pihlajamäen Kukka (Pihlajamäen ostari).
  • Parturi-Kampaamo Justu (Pihlajamäen ostari).
  • Pihlajamäen kirkko.
  • Pihlajamäen Lions klubin jäsenet. 

Lippuja voi tilata myös sähköpostiosoitteesta lions.pihlajamaki(at)gmail.com.

Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen konserttin alkua.

Lipun hinta on 12 €.