Pihlajamäki goes Blues 2010 – Ohjelma

375

Ohjelma

Syvän etelän soundeja, svengaavia klassikoita ja remuavaa tykitystä.

Pihlajamäki goes Blues on maksuton blues- ja rytmimusiikin festivaali, jossa laadusta ei tingitä!

 

Roots- ja delta-bluesia edustava Tim Lothar kuuluu vuoden 2010 esiintyjäkaartiin

Kiillepuiston lavalla soi blues

Klo 14 -15 Johnny’s Blues Bonanza
klo 15-16 Tim Lothar
klo 16-17 Maria Hänninen, Maya Paakkari & All Stars Band
klo 17-18 Remu & Hurriganes

Lasten bluussit

Linnanmäen sirkuskoulun työpajoissa opitaan akrobatiaa, jongleerausta sekä tasapainoilua. Sirkushahmot koikkelehtivat puujaloilla ja taikuri kiertää pikkuväen joukossa kortti- ja narutemppuja ja ilmapallohahmoja taiteillen. Lasten menoa ja meininkiä ryydittävät myös jättitrampoliini, pomppulinna sekä leikkialue riippukaruselleineen ja keinuineen.

Pihlajamäki goes Bluesin ruokateltoilla talttuu isompikin nälkä ja herkkusuille maistuu vaikka vohveli. Bluesin kuuntelun lomassa voit pukeutua festaripaitaan, ottaa hennatatskan, tehdä festarikoruja ja tutustua puistoa ympäröivään 60-luvun Pihlajamäkeen.

Meno jatkuu klubeilla

Ravintola Rallissa Pihlajamäen ostarilla lavalle kiipeää edellisvuonna Kiillepuistossa bluesannut Jo’ Buddy & Down Home King III. "Uusimmalla levyllään tämä Jo’ Buddyna esiintyvä kitaristi ja laulaja hallitsee 1950-lukuisen mustan musiikin konventiot niin täydellisesti, ettei tulkintaa aina erota alkuperäisestä asiasta", suitsutti HS NYT 12.3.2010 ja antoi plätylle täydet viisi tähteä!

Jos joku missasi Tim Lotharin Kiillepuiston keikan tai haluaa muuten vain kuulla lisää, siihen avautuu jo samana iltana tilaisuus! Tanskan lahja Pohjolan bluesille heittää päivän toisen keikkansa Hakaniemessä Ravintola Juttutuvassa (Säästöpankinranta 6).