Pihlaja-foorumi 1.10. klo 18 nuorisotalolla

307

Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen yhteinen Pihlaja-foorumi kokoonutuu 1.10.2007 kello 18 Pihlajamäen nuorisotalolla osoitteessa Moreenitie 2. Agendalla ovat mm. siivouskummi-toiminnan luominen sekä ajatus Pihlajaeurosta.

KOKO KYLÄ KASVATTAA – Tule vaikuttamaan ja tekemään Pihlajamäen ja Pihlajiston alueesta entistä viihtyisämpi!

Pihlajamäessä ja Pihlajistossa on viime aikoina virinnyt paljon erilaista toimintaa, joka tähtää yhteisen hyvän ylläpitoon sekä turvallisemman ja viihtyisämmän alueen rakentamiseen. Asukkaiden vapaaehtoinen työ asuinalueen hyväksi on ollut näkyvää ja osittain virkamiesvetoisen toiminnan rinnalla korvaamatonta.

Pihlaja-foorumin järjestetään jälleen 1.10. Edellinen foorumi keräsi keväällä 2007 asukkaita keskustelemaan alueen turvallisuudesta. Tämän aiheen parissa jatketaan myös tulevassa foorumissa. Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Pihlajamäen aluetyön asukaskyselyn tulokset ja esitellään toimijoita sekä hankkeita, joita alueella on käynnissä tai suunnitteilla.

Foorumissa on tavoitteena luoda ”siivouskummit”-ryhmiä Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen viihtyisimmille alueille. Samaten pyritään saamaan aikaan taloyhtiöverkosto, joka mm. herättää henkiin Pihlajaeuro-ajatuksen, jossa taloyhtiöt luovuttaisivat vuosittain euron per huoneisto yhteiseen kassaan, josta rahoitettaisiin ympäristöparannuksia.

Näiden ja kaikkien muiden suunnitelmien toteuttamiseen tarvitaan tekijöitä, joten tule tekemään kanssamme. Toivomme erityisesti, että Pihlaja-foorumiin saapuisi Pihlajamäen ja Pihlajiston alueen asukkaita, taloyhtiöiden hallitusten ja talotoimikuntien edustajia, alueen yrittäjiä ja yhdistyksissä toimivia.

KOKO KYLÄ KASVATTAA – kasvata sinäkin ja tee Pihlajamäestä, Pihlajistosta ja Viikinmäestä vieläkin parempi paikka elää ja asua!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Foorumiterveisin,

Pihlajamäki-Seuran puolesta
Juha Valta
Yhdyshenkilö
Pihlajamäen viihtyisä ja turvallinen kotialue – ryhmä

Pihlajiston / Viikinmäen asukasyhdistys PNV ry
Pj Ulla Gustafsson

Sini Heino-Mouhu
Pihlajamäen aluetyöntekijä

Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat asiasi esiteltävän, voit olla yhteydessä etukäteen Sini Heino-Mouhuun p. 046–851 3653 / sini.heino-mouhu@kalliola.fi