Pihlaja Foorumi kokoontuu Pihlajamäen nuorisotalolla 16.4.07 klo 18 -20

306

Aluetyöntekijä kutsuu Pihlajamäkeläisiä sekä Pihlajistolaisia asukasiltaan.

 

Maanantaina 16.4.07 klo 18-20 Pihlajamäen nuorisotalolla Moreenitie 2 herätellään henkiin  asukkaiden ja toimijoiden yhteistä Pihlaja Foorumia. Pihlaja Foorumin tarkoituksena on saattaa alueen asukkaiden tietoon asuinalueen tärkeitä ajankohtaisia asioita.  

Tänä keväänä aiheina ovat asukkaiden turvallisuuteen ja viihtyisyyteen liittyvät kysymykset. Tilaisuudessa esitellään Turvallinen ja viihtyisä Pihlajamäki projektin asukaskyselyn tulokset ja Jakomäen ilkivalta pois ( ILPO) projektin koordinaattori Ira Tirinen kertoo projektin kokemuksista ja toiminnasta.

 

Pihlajamäessä on runsaasti mahdollisuuksia osallistua monenlaiseen toimintaan. Illan aikana näitä valottavat asukasyhdistykset, nuorisotoimi sekä Kalliolan setlementin aluetyö. Tilaisuus on myös startti asukaskyselylle, joka toteutetaan perinteisenä katukyselynä sekä sähköisesti Pihlajamäen verkkosivuilla http://www.kaupunginosat.net/pihlajamaki/ huhti– toukokuun aikana. Aluetyöntekijä toivoo asukkaiden laajaa osanottoa ja reipasta sekä rakentavaa mielipiteiden esilletuontia. Jos haluat jo etukäteen tuoda esiin itseäsi askarruttavia asioita, voit olla yhteydessä Pihlajamäen aluetyöntekijä Sini Heino-Mouhuun. p. 046-8513653 tai sini.heino-mouhu (ät) kalliola.fi.