Syyskuun eka lauantai eli PIHLIS JUHLII!

409
WelovePihlis2016 fb flaikku3

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina Pihlajamäki pelaa, kulkee, tanssii ja syö aamusta yöhön. On tulishow, vegeruokaa, Tšaikovskia, pokémoneja, bändejä, alpakoita, futisturnaus, luomulihaa, näköaloja, kahviloita, saippuakuplia, bileet, torvisoittoa, käsitöitä, vohveleita, kirppiksiä,… Liity kyläjuhlan Facebook-tapahtumaan, ja olet kartalla ihan koko ajan.

Ohjelma pääpiirteissään:

klo 9-16 Suuri junnuturnaus Aava Areenalla, mukana buffet. Koko tuotto menee taloudellista tukea tarvitsevien junnujen harrastukseen.

klo 10-10.45 Synkronis goes Pihlis eli Tšaikovskia aamukahvin kera. Tšaikovskin kolmas jousikvartetto Pihlajamäen nuorisotalon salissa. Iiris Pyrhönen-Koivula (viulu), Klaara Pyrhönen (viulu), Matti Lindholm (alttoviulu) ja Elina Susiluoto (sello). Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

klo 11-15 Maatilatori ja parasta katuruokaa. Tarjolla lähi- ja luomuruokaa tuottajilta suoraan kuluttajille – luomulihaa, marjoja, yrttejä, juureksia, säilykkeitä, herkkuja… Katuruokakojuilla kokkaavat Witchdoctor, Feri´s Sausages, The Alexanders ja Govindam. Pihlajamäen tori.

klo 11-15 Puistokirppis ja Lasten puistojuhla Maasälvänpuistossa: alpakoita, pomppulinna, lettuja, leivonnaisia, slackline, jättisaippuakuplia, kasvomaalausta, trangiankasauskisa partiolaisten teltalla, vilttikirppiksiä,… (MLL Pihlajamäen kutsumat alpakat klo 12-14, Ruffle Armyn saippuakuplashow klo 12 ja klo 13). -> Tule kirppismyyjäksi puistoon ja varaa paikkasi Katilta, kati.railo(a)gmail.com. Ei paikkamaksuja.

klo 11-15 Pokémon GOes Pihlis! Nuorisotalon pihassa nyt THE happening. Nappaa sata pokemona tai tule vain hengaamaan. Graffaa, musaa, kahvila ym.

klo 11-15 Ostarilla käsitöitä, tuote-esittelyjä, paikallisia yhdistyksiä, vohveleita ja vaikka mitä. -> Tule käsityömyyjäksi ja varaa paikkasi Katilta, kati.railo(a)gmail.com. Ei paikkamaksuja.

klo 12-14 Wanhan ajan tanssit ostarilla. Nyt jalalla koreasti, Puhallinorkesteri Wiipuri tarjoaa tahdin. Valssia, humppaa, foxia… klo 12-14 Kattoterassit auki. Tule ja näe, miksi Pihlajamäki on näköalakaupunki. Graniittie 7:n kattoterassi auki yleisölle.

klo 14-02 Grilli kuumana ravintola Rallissa. Karaoke klo 20 alkaen.

klo 15-17 Miten leikkialueella säilytetään 60-luku turvallisuussäädöksiä unohtamatta? Tule tutustumaan ja testaamaan, Liusketie 6.

klo 15-18 Pihakirppis terassitalossa. Onko Konmari sekoittanut koko terassitalon? Tyhjentääkö ne kaikki kotinsa? Maasälvänpolku 3.

klo 18-02 Pihlajamäki goes Blues supportbileet. Iltaa tähdittää nukleaarinen Wigwam Revisited ja lämmittelee Eeva´s blues duo ja Montage. Tapaspöytä klo 18.30-21. Liput 20 e

klo 21-21.30 Tulikansan näyttävä valoshow torilla syntyy rytmikkäästä musiikista ja vauhdikkaista tulitempuista, joissa mukana keppejä, ketjuja, palloja, veistoksia ja pyrotekniikkaa. Sopii kaiken ikäisille, vapaa pääsy.

klo 03 kuppilat sulkevat ovensa. Tapahtumaa tekemässä on iso joukko Pihliksen asukkaita, yhdistyksiä, yrityksiä ja muita tomijoita. #welovepihlis

OSOITTEET

-> Pihlajamäen tori / Moreenitie 1
-> Pihlajamäen ostoskeskus / Meripihkatie 3
-> Pihlajamäen nuorisotalo / Moreenitie 2
-> Maasälvänpuisto / Maasälväntie 3
-> Bar U2, Meripihkatie 1-3
-> Ravintola Ralli, Meripihkatie 1-3
-> Aava Areena / Rapakiventie 16