Pihlajamäen kyläjuhla 4.9.2021

465

Pihlajamäki juhlii tänäkin vuonna! Kyläjuhlassa mukana katuruokatori, lastenpuisto, kamarimusiikkikonsertti, pump track -kisa, käsityömyyjäiset, avoin kattoterassi, maatilatori. Haluamme tarjota kulttuurikokemuksia ja mukavaa tekemistä lähellä kotia, turvallisesti ja terveellisesti.

Pihlajamäen kyläjuhla on tapahtumapäivä, jonka liki kaikki tapahtumat järjestetään rajaamattomissa ulkotiloissa, ympäri kylää. Ohjelma päivittyy tapahtumapäivään asti. Vapaa pääsy! #welovepihlis

Klo 11-12 Aamukonsertti. Tällä kertaa Synkronis-kvartetin konsertti liikkuu 1800-luvun salonkimusiikista oman aikamme salonkisäveliin. Ohjelmassa Beethoven 8. kvarteton 1. osa, Mozartin D-duuri divertimento (3 osaa: Allegro, Andante, Presto), Lasse Mårtensonin Päivänkakkara, Valssi Harry Potterista, Christopher Gunningin Theme from Poirot, Arthus Johnsonin Pennies from Heaven ja Cole Porterin Anything goes. Turvavälein omassa lohkossa, vain maskilla sisään. Vapaa pääsy. Pihlajamäen nuorisotalo.

Klo 11-15 Lastenpuisto. Paljon tekemistä ja katseltavaa. On pingistä ja ilma-akrobatianäytöksiä, laulavia klovneja ja maittavia piirakoita, askarteluja, pelejä ja puuhaa. Upouusi lastenkirjastoauto pyyhältää myös paikalle! Työpajasssa pääset tekemään karaokekiviä. Kahvilasta suolaista ja makeaa. Turvavälein ulkotilassa. Maasälvänpuisto
-> Ilma-akrobatia- ja vannenäytökset tasatunnein klo 12, klo 13 ja klo 14.
-> Karaokekivien työpaja klo 11.30-14.30, ota oma kivi/kiviä mukaan!
https://www.facebook.com/events/850386508930892/

Klo 11-15 Ruokatori. Tuttuun tapaan tarjolla parasta katuruokaa ja toritunnelmaa. Katuruokatorilla mukana mm. Il Postino -pizzapyörä, BULI FoodTruck, Salaattisiskot, Feri’s Sausages, Patisserie Teemu Auran Pullabiili ja moni muu. Maatilatorilta uuden sadon vihanneksia, juureksia, hunajaa Pakilasta, hilloja ja mausteita, mukana mm. Kal’s Specialty Foods, Vihreä Härkä ja Kolin Luomutila. Turvavälein ulkotilassa. Pihlajamäen tori.
https://www.facebook.com/events/392091865676208

Klo 11-15 Markkinat. Käsitöitä, tuote-esittelyjä, avoimia ovia. Ilmoittaudu käsityömyyjäksi (kysy lisää: kati.railo(a)gmail.com). Turvavälein ulkotilassa. Pihlajamäen ostoskeskus.Klo 11-15 Vohvelibaari. Vapaaehtoinen maksu Kirkon Ulkomaanavulle ja Afganistaniin. Turvavälein ulkotilassa. Pihlajamäen kirkon piha.

Klo 11-15 Tietokulma. Pihlajamäki-seura, kaupungin OmaStadi- ja Seniori-infot, Ikäihmisten liikuntahanke sekä Helsingin luonnonsuojeluyhdistys kertovat kuulumisia. Tapahtuman infopiste. Turvavälein ulkotilassa. Pihlajamäen nuorisotalon piha.Klo 11-16 Karikatyyriautomaatti. Istahda söpön vaaleanpunaisen “automaatin” eteen yksin tai kaverin kanssa, ja automaatin luukusta tupsahtaa kuvasi muutamassa minuutissa. Pikamuotokuva 8 e, kaverikuva 15 e – 20 e. Tekijöinä kuvittajia ja sarjakuvataiteilijoita. Turvavälein ulkotilassa. Maasälvänpuisto.

Klo 12-14 Malmin enkelikvartetti goes Pihlis. Pyhän hipaisemia poppibiisejä pop-up periaatteella pitkin kyläjuhlaa. Turvavälein ulkotilassa.Klo 13-15 Kutsut palstalla. Stadin asukastalo Pihlajamäki (Lähis) juhlii turvavälein ulkotilassa. Tervetuloa mukaan. Rapakivenkujan viljelypalstat.

Klo 14-16 Kattoterassi auki! Nyt Pihlajamäen huikeita näkymiä pääset katselemaan alueen vanhimman kerrostalon kattoterassilta. Paikalla myös pihakahvila. Turvavälein ulkotilassa, max 25 kerrallaan. Maasälväntie 14.

Klo 16-18 Pump track -nopeuskisa. Leikkimielisessä kisassa sarjat eri ikäryhmille ja välineille (skuutti, skeitti, pyörä). Myös palkintoja luvassa! Ilmoittautuminen nuorisopuiston kahvilassa klo 10 alkaen. Kahvila auki koko päivän. Turvavälein ulkotilassa. Pihlajamäen nuorisopuisto.

Kyläjuhlassa tapahtumien järjestäjät huolehtivat siitä, että turvavälit ja muut ohjeistukset toteutuvat, mutta jokainen vieras on käytöksellään vastuussa myös omasta ja muiden terveydestä. Muista siis aina turvavälit ja ethän tietenkään osallistu tapahtumiin, jos sinulla on hengitystieoireita. Käytä sisätiloissa aina maskia.

* * * * *
OSOITTEET
-> Maasälvänpuisto / Maasälväntie 3
-> Maasälväntie 14
-> Pihlajamäen kirkko / Liusketie 1
-> Pihlajamäen ostoskeskus / Meripihkatie 1-3
-> Pihlajamäen nuorisopuisto / Jengipolku 8
-> Pihlajamäen nuorisotalo / Moreenitie 2
-> Pihlajamäen tori / Meripihkatie 3
-> Rapakivenkujan viljelypalstat / Rapakivenkuja 5