Pihlajamäen nuorisopuisto muuttuu 29.11.–1.12. talvipuistoksi

274
talvipuistojuliste uusi web

Pihlajamäen nuorisopuiston Talvipuisto-tapahtumissa pääset pohjoisiin napapiirin tunnelmiin ja nauttimaan takuuvarmasta lumesta jo marraskuun lopussa. Kolmepäiväinen tapahtuma on täynnä taikureita, rockia, graffiteja, hiidenpolkuja, mäenlaskua, herkkuja jne.

Torstaina Polar Night Rock, perjantaina mäenlaskua iltahämärässä ja lauantaina koko perheen Kaamospäivä, jonka erikoisuutena on graffitiseinä aikuisille!

Torstaina 29.11.

Polar Night Rock –tapahtuma klo 18–21
Marraskuun lopulla Pihlajamäen puistossa siirrytään pohjoisiin napapiirin tunnelmiin, kun Polar Night Rock –tapahtuman lavalla nähdään RevolverZ, Penalty Shot ja Muista hengittää. Tässä tapahtumassa voit juoda kahvikupillisen hyvällä omalla tunnolla, Pihlajamäen nuorten Hyvis Cafésta ostettujen kahvien tuotot menevät nimittäin ugandalaisten nuorten hyväksi.

Perjantaina 30.11.

Mäenlaskutapahtuma klo 15–17
Tule laskemaan mäkeä musiikin säestyksellä ja tunnelmavalaistuksessa. Tapahtumassa on lunta takuuvarmasti. Jos nälkä iskee, niin voit nauttia maksutta makkaraa, kuumaa mehua ja muurinpohjalettuja!

Lauantaina 1.12.

Koko perheen Kaamos-tapahtuma klo 10–14
Tule tutustumaan graffiti- ja joulumaisemanäyttelyyn. Kaamos-tapahtumassa myös k-18 graffitiseinä aikuisille, taikuri, tietovisailu, kaverikoiria, hiidenpolku, kahviossa makkaraa, mehuja, hernaria, metrilakua yms.