Pihlajamäen turvallisuuskävely 7.5

294

Pihlajamäessä järjestetään maanantaina 7.5.2012 klo 17 kaikille avoin turvallisuuskävely. Turvallisuuskävelyllä paikallistetaan huolta aiheuttavia paikkoja ja reittejä ja keskustellaan yhdessä, mitä niiden kehittämiseksi voitaisiin tehdä. Turvallisuuskävelylle osallistuu asukkaiden lisäksi eri toimialojen viranomaisia ja alueen toimijoita. Kävely tarjoaa mahdollisuuden käydä keskustelua ja tuoda turvallisuuteen ja viihtyisyyteen liittyvät havainnot viranomaisten tietoon.

Turvallisuuskävely alkaa lyhyellä kokoontumisella Johtokiventien pohjoispäässä sijaitsevalla koripallokentällä, jossa esitellään käveltävä reitti ja kerrotaan kävelyn tavoitteista. Reitin pituus on noin 2 km. Kävelyn jälkeen havaintoja käsitellään yh¬dessä kahvikupin äärellä Pihlajamäen nuorisotalolla (Moreenitie 2). Tilaisuus päättyy noin klo 19.30.

Kävelyn reitti:

Johtokiventie – Pihlajamäen ostoskeskus – Meripihkatie – Kiilletie – Vuolukivenpuisto – Rapaki-ventie – Moreenitie

Turvallisuuskävelyn jälkeen (noin 6-12 kuukauden kuluttua) järjestetään seurantakävely, jolla toimenpide-ehdotuskohteita seurataan.

Kävelyn toteuttavat Helsingin kaupungin hallintokeskuksen turvallisuus- ja valmiusyksikkö ja sosiaaliviraston aluetyön yksikkö yhteistyössä Pihlajamäki-seuran kanssa.

Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa, muttei välttämätöntä. Mukaan voi tulla myös matkan varrelta. Kävelyn toteuttajat vastaavat mielellään asiaa koskeviin lisäkysymyksiin:

Sosiaalivirasto, Pihlajamäen aluetyö: sini.heino-mouhu (at) hel.fi ja lähityö: lahityo (at) hel.fi,

09 310 24319

Hallintokeskus, turvallisuus- ja valmiusyksikkö: turva (at) hel.fi

Tavataan kävelyllä!