Pihlajamäki-aiheisia Facebook-ryhmiä

560
talkoot


Yhteisöllisyys elää ja voi hyvin Pihlajamäessä sekä talkoissa, kylätapahtumissa, pihoissa, festareissa että Facebookissa. Pihlajamäki-aiheisia Facebook-ryhmiä on useita, tässä muutama vinkki ja ryhmien omia kuvauksia itsestään.

Pihlajamäki (julkinen ryhmä)
Ryhmässä muistellaan paljon menneitä, sillä monet jäsenistä ovat 60- ja 70-luvun pihlisläisiä. https://www.facebook.com/groups/Pihlajamaki/

”Pihlajamäki-ryhmä on tarkoitettu Pihlajamäessä asuneille ja asuville, koulua käyneille ja kaikille joilla on intressejä Pihlistä kohtaan, esim. sukulaisia ja kavereita. Ikä ei ole este”.

Pihliksen ilmoitustaulu (julkinen ryhmä)
Linkkejä, vinkkejä ja kirjavaa keskustelua eri aiheista. https://www.facebook.com/groups/pihliksen.ilmoitustaulu/

”Pihliksen ilmoitustaulu on tarkoitettu Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen yhteiseksi ilmoitustauluksi jossa jokainen alueella asuva voi ilmoittaa tulevista tapahtumista, myydä, ostaa tai antaa tarpeettomaksi jääneitä tavaroitaan, vaatteitaan yms. tai antaa palautetta ja kehitysideoita alueen parantamiseksi.”

Ostetaan/Myydään/Annetaan/Vaihdetaan – Pihlajamäki (suljettu ryhmä)
Selkeästi ohjeistettu ja ylläpidetty paikallinen kierrätysryhmä. https://www.facebook.com/groups/275216969230420/

”Itsellesi tarpeettoman tavaran kierrätysryhmä. Palsta on paikallinen, ja sen vuoksi vaihto täytyy voida järjestää Pihlajamäessä, Pihlajistossa tai Viikinmäessä. Jälleenmyynti, myyntiin tehtyjen käsitöiden ja palveluiden tarjoaminen on kielletty.”

Pihlajamäki-vanhemmat (suljettu ryhmä)
Kuten nimikin sanoo, lapsiperheitä kiinnostavia paikallisia keskustelun aiheita. https://www.facebook.com/groups/169553423061053/

Pihlajamäen alueen koiraihmiset
Hau, hau! Ryhmä on Pihlajamäen koiranomistajien ja taluttajien tapaamispaikka.
https://www.facebook.com/groups/1078044368879973/