Pihlajamäki.info 3/2017 esittelee 100-vuotiaan Suomen rikasilmeistä Pihlajamäkeä

474
Lehti3 Info

Suomen 100-vuotispäivän edellä kysyimme gallupissa pihlajamäkeläisten itsenäisyyspäivän perinteistä. Kävimme kurkkaamassa Pihlajamäen ala-asteen satavuotisjuhlavalmisteluihin.

Helsingin Uuden yhteiskoulun (HUYK) kasiluokkalaiset ovat mukana Suomi100-ohjelmaan kuuluvassa Taidetestaajissa. Perinteistä Pihlajamäen Puurojuhlaakin on sävytetty historilla, kaikki tervetuloa nuorisotalolle 8.12.2017 klo 17–19.30!

”Maailma on tullut tänne!”, toteaa Pihlajamäen kirkon diakonissa Helena Pietinen. Pihlajamäen ala-asteella opiskellaan suomen lisäksi omana äidinkielenä viroa, venäjää ja somalia; kaikkiaan koulun lapset puhuvat 30 eri äidinkieltä. Monikulttuurinen Graniitti-toimintakeskus tukee maahanmuuttajien kotoutumista sekä oman kielen ja kulttuurin säilymistä. HUYK:ssa tehdään kansainvälistä yhteistyötä kiusaamisen ehkäisemiseksi.

Miten Pihlajamäen nuorisotalon päivä rullaa ja mitä voi loppusyksyllä bongata lähipurosta, selviää myös lehdestä. Lue kuinka Pihlajamäki on esillä ääninäyttelyssä. Kuva-arvoitukseen voi osallistua 8.12. saakka. Takasivulta löytyy Pihlajamäen joulukalenteri luukut avattuina.

http://pihlajamaki.info/images/Lehti/Pihlajamaki_3_2017_kevyt.pdf