Pihlajamäki-seura

Pihlajamäen puolesta vuodesta 1964

Pihlajamäki-seura on 12.1.1964 perustettu kaupunginosayhdistys, joka toimii Pihlajamäen asukkaiden etujärjestönä. Toimimme aktiivisesti Pihlajamäen viihtyisyyden lisäämiseksi ja palvelujen parantamiseksi, seuraamme alueen kehitystä ja teemme aloitteita Pihlajamäkeä ja sen lähiympäristöä koskevissa asioissa. Seuran jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa rahallisesti ja voit vaikuttaa seuran toimintaan vuosikokouksissa.

Oletpa kiinnostunut verkkosivuista tai tapahtumatuotannosta, opettamisesta tai valokuvaamisesta, lausunnoista tai luontoretkistä, talkootöistä tai kaavoituksesta – melkeinpä mistä vain – Pihlajamäki-seurassa löydät fiksua tekemistä, myös ilman muodollista kokoustamista.

Pihlajamäki-seuran toiminnassa voit olla mukana sekä seuran jäsenenä että ilman jäsenyyttä. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakulomakkeen.

Seura kokoaa pihlajamäkeläisiä yhteen myös järjestämällä monia tapahtumia pitkin vuotta –  kaupunginosatapahtumia, siivoustalkoita, keskustelutilaisuuksia, kotiseuturetkiä ja paljon muuta. Ylläpidämme näitä kotisivuja osoitteessa www.pihlajamaki.info.

Teemme kiinteää yhteistyötä Helsingin kaupungin ja lähialueen toimijoiden kanssa. Yhteistyöllä syntyy hyvää jälkeä ja kestäviä tuloksia: toimimme yhdessä Pihlajamäen ja pihlajamäkeläisten hyväksi sekä lähialueiden viihtyisyyden puolesta.

Tervetuloa mukaan toimimaan vireässä ja vehreässä Pihlajamäessä!