Pihlajamäki-seuran syyskokous ke 24.11.

242

Tervetuloa syyskokoukseen!

Aika: keskiviikko 24.11.2021 kello 19
Paikka: Pihlajamäen asukastalo, Liusketie 3 A

Syyskokouksessa käsitellään tulevan vuoden toimintaa, päätetään jäsenmaksun suuruus, toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä valitaan yhdistyksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenet ja toiminnantarkastajat.

Syyskokous on kaikille avoin. Äänivaltaisia ovat Pihlajamäki-seuran jäsenet. Voit liittyä jäseneksi lomakkeen kautta. Jäsenmaksu on 15 €/vuosi mutta tämän vuoden jäsenmaksua ei enää peritä.

Kahvitarjoilu.
Osallistuthan vain terveenä.
Tervetuloa!

Ennen syyskokousta kello 18–18.50 samassa tilassa kaikille avoin

Ympäristötunteiden äärellä -työpaja

Ilmastonmuutos, eläin- ja kasvilajien katoaminen, pitkittynyt koronatilanne, lähiluonnon hupeneminen, tulevaisuuden uhkakuvat… Nykytilanteen hälyttävät faktat ja tulevaisuuden epävarmuus herättävät kaikissa ikäryhmissä monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Miten näitä tuntemuksia voisi tunnistaa, kohdata ja käsitellä?

Pihlajamäkeläisille suunnatussa ja kaikille avoimessa työpajassa tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja ajatuksista sekä keinoja niiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Myös toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta tarkastellaan. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista näihin teemoihin, lisäksi keskustellaan yhdessä.

Työpajan ohjaa Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari. Tunne ry on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten perustama yhdistys, joka tarjoaa mahdollisuuksia ympäristötunteiden ja -ajatusten käsittelyyn.

Lämpimästi tervetuloa!