Pihlajamarkkinat 18.5. ostarilla

361

Punanokka The ja Hovinarri pitävät jalan kepeänä ja suut hymyssä, kun Pihlajamäen Leijonat järjestävät Pihlajamarkkinat lauantaina 18.5. ostoskeskuksen parkkipaikalla alkaen kello 10. Markkinatouhua riittää aina kello 15 asti.

Markkinaostosten lomassa saa nauttia kolmen miehen laulu- ja soitinyhtye Punanokka The esittämistä 60- ja 70-luvun ikivihreistä sävelistä. Pihlajamarkkinoiden ohjelmatarjontaan on myös kuulunut jotain lapsille ja lapsenmielisille aikuisille. Noin kello 11 esiintymislavalle nousee Hovinarri, joka on rokkaava, viilee, siisti ja cool koko perheenmusiikkia soittava bändi. Lapsille järjestetään myös leikkimielinen tietokilpailu. Esiintymislavalla nähdään myös jotakin muutakin, paikan päällä selviää mitä. 

Nälän tai janon yllättäessä ei tarvitse lähteä kesken markkinoiden kotiin, sillä edulliseen hintaan on saatavilla hernekeittoa, makkaraa ja kahvia.

Myynnissä on myös arpoja, joiden tuotto kuten koko muunkin tapahtuman tuotto, menee Leijonien periaatteiden mukaisesti hyväntekeväisyyteen, pääasiassa oman alueemme lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi.