Pihlajamarkkinat 24.5.2014

330

Pihlajamäen leijonat järjestävät Pihlajamarkkinat lauantaina 24.5. Pihlajamäen ostoskeskuksen parkkipaikalla. Markkinoiden lavaohjelma alkaa kello 10, mutta myyjät ovat paikalla jo ennen tätä.

Paloauto on paikalla klo 11 – 14 välisenä aikana. Pomppulinnakin on luvassa. Markkinoilla voit osallistua kaikenlaiseen muuhunkin oheisohjelmaan, kuten onnenpyörän pyörittämiseen.

Markkinatouhua riittää aina kello 15 asti.

Pihlajamarkkinat ovat leijonien pitkäikäisin yleisötapahtuma Pihlajamäessä. Markkinoilla on nähty Koffin hevosia, paloautoja ja onpa joskus alkuaikoina huutokaupattu ”kesäautokin”. Markkinaväen viihtyminen on aina ollut erityisen tärkeätä, niin tämänkin vuoden markkinoilla. Pihlajamäen asukkaille on tarjolla kirpputoripaikkoja veloituksetta, kunhan vain tuo oman pienen pöydän tullessaan. Ammattimaiset markkinakauppiaat maksavat tietenkin käyvän hinnan myyntipaikoistaan.

Leijonat myyvät sopuhintaan hernekeittoa, makkaraa, mehua ja kahvia. Markkinakauppiailla saattaa olla muutakin syötävää tarjolla. Leijonat keräävät varoja myös myymällä arpoja. Näissä arpajaisissa voittomahdollisuudet ovat aina olleet hyvät ja palkinnotkin vallan mainioita. 

Leijonien periaatteiden mukaisesti markkinoiden tuotto menee kokonaisuudessa hyväntekeväisyyteen, pääasiassa oman alueemme lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi.