Pihlajamarkkinat 26.5.2012

268

Pihlajamäen Leijonat järjestää paikalliseksi perinteeksi muodostuneet Pihlajamarkkinat Pihlajamäen ostoskeskuksen takana kello 10 – 15. 

Pihlajamarkkinat on osa Pihlajamäen 50 vuotisjuhlaa. Vaikka Leijonat pyrkivät markkinoilla saamaan rahaa erilaisiin avustuskohteisiin, niin myös tarjota Pihlajamäen ja lähiseudun asukkaille hyvän lavaohjelman juhlavuoden kunniaksi.

 

 

Markkinoilta löytyy kaikenlaista hyödyllistä kotiin ja kesän erilaisiin menoihin. Aikaisempina vuosina on ollut tarjolla vaatteita, sukkia, leluja, koruja, uistimia, puukkoja, korituoleja, erilaisia elintarvikkeita ja paljon muuta.

Lavaohjelma:

10:00 Markkinoiden avaus, jonka jälkeen esiintyy soitin- ja lauluyhtye Punanokka The.

11:00 Justun tyttöjen kampaamonäytös.

11:45 trubaduuri Timo Raittinen laulaa ja laulattaa.

12:00 Pukinmäen sirkuskoulun esitys, jonka jälkeen taikuri Lauri Tuhkasen taikatemppuja.

12:30 Cheer UP Team Cheerleaders.

13:00 Pihlajamäen ala-asteen kuoro.

13:30 Juhlaruno 50 vuotiaan Pihlajamäen kunniaksi, Ulla Welin.

13:45 Tarinoita Pihlajamäestä ja pihlajamäkisistä, Sulo Savolainen ja Eero Helkkula.

14:00 Timo Raittinen laulaa ja laulattaa ja Punanokka The soittaa letkeään tyyliinsä.

Markkinoilta ei tarvitse nälän tai janon takia lähteä kesken pois. Leijonat myyvät sopuhintaan hernekeittoa, makkaraa, mehua ja kahvia. Markkinakauppiailla saattaa olla muutakin syötävää tarjolla. Leijonat keräävät varoja myös myymällä arpoja. Näissä arpajaisissa voittomahdollisuudet ovat aina olleet hyvät ja palkinnotkin vallan mainioita. Nuorempaa ja ehkä vanhempaakin markkinaväkeä kiinnostaa Malmin VPK:n paloauto, joka on paikalla klo 11 – 13. Mikäli hälytyksiä ei tule, niin luvassa on myös sammutusnäytös. Markkinoilla voit osallistua kaikenlaiseen muuhunkin oheisohjelmaan, kuten tikanheittoon ja onnenpyörän pyörittämiseen.