Pihlajamarkkinat lauantaina 23.5.

447
pihlajamarkkinat juliste 2015

Pihlajamäen leijonat järjestävät Pihlajamarkkinat lauantaina 23.5. Markkinoiden lavaohjelma alkaa kello 10 ja markkinatouhua riittää aina kello 15 asti.
Tänä vuonna markkinoiden pitopaikka siirtyy Pihlajamäestä Viikintorille Prisman eteen. Klubi toimii Pihlajamäen, Pihlajiston, Viikinmäen, Viikin ja Savela alueilla.

Vaikka markkinoiden lavaohjelma alkaa vasta klo 10, niin markkinakauppiaat ovat valmiina jo ainakin tuntia ennen tätä. Kauppiailla on ollut kaupan muun muassa vaatteita, vöitä, ruokaa ja leikkikaluja.

Lavalla esintyy aiemmilta markkinoilta tutut Laulu- ja soitinyhtye Punanokka,The ja Lastenorkesteri Hovinarri Uusia esiintyjiä ovat Royal Bollywood Dance Group ja Jallu-Duo (kitara ja laulu). Esiintyvä bollywood-tanssiryhmä on toiminut aktiivisesti vuodesta 2008. Ryhmä harjoittelee Pihlajamäen nuorisotalolla. Ryhmän vetäjä on Rumpa Saha, joka kuvaa suhtautumistaan tanssiin: ”Dance is my heart and soul”.

Lavaohjelman lisäksi luvassa on tutustuminen Helsinki Vantaan lentoasemalla työskentelevään Tullin koirakkoon. Paloauto ja poliisin ”Maija” pistäytyvät myöskin markkinoilla, jollei hälytystehtävät sitä estä.

Myynnissä on arpoja, joiden palkinnot ja voittomahdollisuudet ovat todella hyviä. Nälän tai janon yllättäessä ei tarvitse lähteä kesken markkinoiden kotiin, sillä edulliseen hintaan on saatavilla hernekeittoa, makkaraa ja kahvia.

Leijonien periaatteiden mukaisesti markkinoiden tuotto menee kokonaisuudessa hyväntekeväisyyteen, pääasiassa oman alueemme lasten ja nuorten hyväksi.