Pihlajamäen juhlavuoden kalenteri on ilmestynyt!

249

Pihlajamäen juhlavuosi 2012 on tapahtumia täynnä ja  juhlavuoden kalenteri esittelee ne. Joko kalenteri on putkahtanut sinun postilaatikostasi?

LUE KALENTERI TÄSTÄ >

I love Pihlis -seinäkalenteri ei jätä ketään kylmäksi ja jokainen sitä selaava taatusti löytää uuden näkökulman Pihlikseen. Kalenteri on julkaistu Pihlajamäen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

– Pihliksessä on valtavan paljon mielenkiintoisia paikkoja ja tapahtumia, joista monet asukkaista eivät ehkä tiedäkään. Kuvallinen seinäkalenteri oli oiva tapa kertoa nämä molemmat tarinat. Halusimme myös tehdä jotain sellaista, mistä jokainen asukas voi aidosti hyötyä, tekijät kertovat.

Pihlajamäen juhlavuoden kalenteria jaetaan vapaaehtoisvoimin Pihlajamäen jokaiseen kotiin. Voit noutaa I love Pihlis -kalenterit myös oman taloyhtiösi asukkaita varten Pihlajamäen lähiöasemalta 27.12. alkaen. 

Pihlajamäen juhlavuoden seinäkalenteri on tehty vapaaehtoisvoimin. Sen ovat ideoineet ja toimittaneet Tanja Railo, Sini Heino-Mouhu ja Päivi Seikkula. Sen valokuvat ovat ottaneet Sulo Savolainen, Lassi Lager ja Päivi Seikkula. Kalenterin on taittanut ja sen tunnuksen on suunnitellut Kimmo Sjöblom. Kaikki tekijät ovat pihlisläisiä.

Pihlajamäki-seura ja Pihlajamäen aluetyö ovat yhdessä julkaisseet Pihlajamäkeä eri kuvakulmista tutkailevan I love Pihlis -seinäkalenterin vuodelle 2012.

Tutustu kalenteriin tästä >