Pihlajamäen nuorisopuiston kesäkurssit kutsuvat!

336
bmx-nettikuva.jpg
bmx-nettikuva.jpg

Liikuntaa ja breikkausta, tanssia ja sheikkausta. Sitä ja paljon muuta on luvassa Pihlajamäen nuorisopuiston käynnistäessä kesätoimintansa. Puistossa järjestetään kesällä lähemmäs 18 kurssia nuorille. Luvassa on ainakin BMX-kurssi, DIRT-kursseja, fudiskursseja ja kursseja jousiammunnassa. Tänä vuonna puistossa pääsee myös oppimaan uusimpia tanssiaskelia Streetdance-, MixDance- ja Discotanssikursseilla. Aikaisempaa kokemusta ei kursseilla vaadita.

Teatterista kiinnostuneille järjestetään Teatteria keskellä kesää -kurssi ja kitarakurssin jälkeen on oppinut ainakin perussoinnut. Kurssit maksavat 0-15 euroa. Kaikki kurssit löytyvät kaupungin sivuilta osoitteesta nuoriso.hel.fi/kesastadi. Etsimällä tekemistä nimellä Pihlajamäen nuorisopuisto saa esiin kaikki puistossa järjestettävät toiminnot. Kursseilla on vielä runsaasti tilaa. Puiston virallisia avajaisia vietetään 25.5.

Tänä kesänä puistossa uutuutena on Rockareena joka tuo puistoon vaahtobileitä, karaokea ja bändejä. Myös liikuntaviraston FunAction-kiertue poikkeaa puistossa tuoden mahdollisuuden harrastaa vähän erikoisempia lajeja kuten slacklinea, frisbeegolfia ja citybattlea. Viime vuoden tapaan myös nuorten ohjelma Summeri käy puistossa vieraana. Ohjattua toimintaa järjestetään 18.5.–10.8. arkipäivisin.

Pihlajamäen nuorisopuisto sijaitsee osoitteessa Jengipolku 8. Lisätietoja puiston toiminnasta voi surfata sivuilta nuoriso.hel.fi/kesastadi tai kysyä numerosta 040 336 0730.