Pihlajamäen nuorisopuiston kursseilla vielä tilaa (2)

258

Tapahtumia tuottamaan, valokuvausta opiskelemaan, teatterihommiin tai skeittaamaan? Usealla Pihlajamäen nuorisopuiston kesäkurssilla on vielä tilaa.

Jos on kiinnostunut tapahtuman, konsertin tai vaikka piknik-päivän toteuttamisesta kannattaa suunnata puiston Tapahtumatuottajakoulutukseen. Koulutuksen kautta voi toteuttaa oma ideansa kesätapahtumasta tai mennä mukaan toteuttamaan puiston omia tapahtumia, kuten JengipolkuFestiä tai Keskikesän Karkeloita. Puistoon haetaan myös vertais- ja apuohjaajia. Apuohjaaja järjestää nuorille toimintaa tai voi työskennellä esim. vapaaehtoisena Pihlis Cafessa hyödyllistä työkokemusta hankkien.

Puistossa voi osallistua myös Mediapajaan. Mediapajassa on mahdollisuus oppia valokuvausta, videokuvausta, radiotoimittamista tai journalismia. Mediapajaan osallistumalla pääsee myös vierailulle nuorisoasiainkeskuksen viestintäosastolle ja saa kurkistaa nuoriso-ohjelman Summerin kulissien taakse.

Tunne itsesi -kurssi on ilmaisutaidon kurssi, jossa ilmaisutaidon kiehtovaan maailmaan. Kurssin vetää teatteriohjaaja Meiju Lampinen.
Pikaproduktiokurssilla esitetään teatterikohtauksia. Kummallakaan kurssilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teatterista into teatteria kohtaan riittää.

Skateleiri tytöille kutsuu puolestaan kaikki skeittauksesta kiinnostuneet kauniimman sukupuolen edustaja rullailemaan laudalla – kaupungissa. Leirillä käydään tutustumassa Helsingin skeittspotteihin ja samanhenkisiin tyyppeihin. Kaikki kesän kurssit ja ajankohtainen paikkatilanteen löytyy sivuilta nuoriso.hel.fi/kesastadi. Sivuilla olevasta Kesäpassista voi etsiä Pihlajamäen toiminnot kirjoittamalla sanahaku-kenttään sanan Pihlajamäki.