Pihlajamäessä soi blues jälleen 6. kesäkuuta

255

Pihlajamäki goes Blues järjestetään 6. kesäkuuta, tänä vuonna kolmatta kertaa. Kävijämääräänsä hyvin kasvattanutta, maksutonta lähiöbluesia tähdittävät Tuomari Nurmio, The Balls, Jo´ Buddy & Down Home King III ja Neimo Bluesband. Iltaklubilla esiintyy Erja Lyytinen, joka nähtiin viime kesänä bluesin päälavalla.

Tänä vuonna Pihlajamäki goes Blues on saanut myös pitkän linjan bluestahon yhteistyökumppaniksi, sillä järjestäjiin on liittynyt Suomen vanhinta blueslehteä, 40-vuotiasta Blues Newsiä julkaiseva Finnish Blues Society. Yhdistys julkistaa festivaaleilla kansainvälisen Blues Challenge -kisan Suomen osakilpailun voittajat.

Pihlajamäki goes Blues järjestetään Pihlajamäen 1960-luvun henkeen kunnostetussa Kiillepuistossa, jonne on hyvät bussi- ja junayhteydet joka puolelta Helsinkiä. Tapahtuma sopii koko perheelle. Vaikka ohjelmisto on pääosin aikuiseen makuun, on tarjolla myös lasten omat bluesit, jossa Linnanmäen sirkuskoululaiset opettavat akrobatiaa, jongleerausta sekä tasapainoilua. Lue lisätietoa festarien ohjelmasta klikkaamalla tästä.

Festivaali tehdään talkoilla

Pihlajamäki goes Blues on maksuton blues- ja rytmimusiikin festivaali. Se tarjoaa elämyksiä korkeatasoisen rytmimusiikin parissa ja kokoaa eri ikäisiä ihmisiä yhteen päihteettömästi. Talkoovoimin toteutettavan tapahtuman koko tuotto menee seuraavan vuoden festivaalin järjestämiseen.

Festivaalin järjestävät Pihlajamäki-seuran musatiimi ja Pihlajamäen yhdyskuntatyö. Tapahtumaa rahoittavat Helsingin kaupungin lähiöprojekti, sosiaalivirasto, kulttuuriasiainkeskus ja Klaari.

Median edustajia pyydetään ottamaan yhteyttä festivaalin tuottajaan yhdyskuntatyöntekijä Sini Heino-Mouhuun, puh. (09) 310 69960.